Malerarbejde

Ønsker du professionel hjælp til malerarbejde? Hos GK Service har vi stor erfaring indenfor en bred skare af maleropgaver – og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig med lige netop den type af malerarbejde, der måtte stå for døren.

Vi udfører både malerarbejde for privatpersoner, foreninger, virksomheder og institutioner i hele Københavnsområdet – og hos os kan du blandt andet få hjælp til:

  • Maling af private boliger
  • Vedligeholdelse
  • Malerarbejde i virksomheder og på kontorer
  • Renovering af boliger i forbindelse med flytninger
  • Maling af trappeopgange

Vi er kort og godt i stand til at kunne tage hånd om et hav af forskelligartede opgaver for dig som boligejer – og med flere års erfaring samt fokus på kvalitet og omhyggelighed kan du altid trygt lade dit valg falde på os, når du skal finde en dygtig og serviceminded maler til at give dig en hånd med din opgave.

 

Kompetent rådgivning fra erfaren fagmand

Både i forbindelse med en større såvel som en mindre maleropgave er det altid en rigtig god idé at sørge for at rådføre sig med en erfaren og professionel fagmand, der kan hjælpe til med at sikre, at man får valgt sig den helt rigtige løsning i forbindelse med, at man skal have udført sin maleropgave.

Hos GK Service kan vi som erfarent og kompetent maler samt gulvfirma altid yde rådgivning, som er med til at sikre dig det absolut bedste resultat.

Vi rådgiver blandt andet gerne om både valg af farver samt generel valg af løsning, således du altid er sikret et godt og ønskværdigt resultat.

 

Ring og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

To opgaver er aldrig ens – og derfor kan du med fordel give os et kald på tlf. 71 74 78 78 og få lavet et helt gratis tilbud på hjælp til lige netop din maleropgave. Vi skræddersyr dig naturligvis gerne et ganske gratis og 100% uforpligtende tilbud på at løse lige netop den opgave, der måtte stå for døren for dig.

Gratis-tilbud

ring_i_dag_vejledning