Gkservice_priser

Gulvafslibning pris

Alle priser er INKL. MOMS, materialer, arbejdsløn og kørsel. 

(priserne er vejledende)

Lakbehandling

(inkl. gulvafslibning)

2 x natur lak = 130 kr.

3 x natur lak = 160 kr.

2 x 2komponent lak = 170 kr.

3 x 2komponent lak = 190 kr.

2 x hvid lak = 140 kr.

3 x hvid lak = 170 kr.

 

Ludbehandling

(inkl. gulvafslibning)

1 x natur lud = 130kr.

1 x natur lud + 1x natur sæbe = 150 kr.

1 x natur lud + 1 x natur olie = 170 kr.

1 x hvid lud = 130kr.

1 x hvid lud + 1x hvid sæbe = 150 kr.

1 x hvid lud + 1 x hvid olie = 170 kr.

1 x hvid lud + 2 x hvid lak = 170 kr.

1 x hvid lud + 3 x hvid lak = 200 kr.

 

Oliebehandling

(inkl. gulvafslibning)

1 x natur olie = 130 kr.

2 x natur olie = 160 kr.

1 x hvid olie = 140 kr.

2 x hvid olie = 160 kr.

 

Diverse

Ren gulvafslibning* = 90 kr.

Letslibning + 1 x natur lak = 70 kr.

Letslibning + 2 x natur lak = 90 kr.

Afhøvling af fernis = 45 kr. ekstra pr. m2

Afhøvling af spartelmasse = 45 kr. ekstra pr. m2

Maling af trægulv = 230 kr. pr. m2

Trappetrin:  Fra 250 kr pr. trappetrin

Dørtrin = Fra 150 kr pr. dørtrin

Bordplade = Efter aftale

Bortskaffelse af affald = 250 kr.

Flytning af inventar = 300 kr. (pr. påbegyndt time pr. mand)

Påsætning af lister til dørtrin = 125 kr.

* = uden efterbehandling

Gratis-tilbud

Gratis-tilbud

Leder du efter et professionelt gulvfirma, som kan tilbyde en fordelagtig gulvafslibning og gulvafhøvling pris, vil vi med sikkerhed kunne hjælpe dig. Skal du have ordnet dit gulv, ønsker du naturligvis, at det kan blive gjort så billigt som muligt, hvilket vi er fuldt forstående over for. Det er en realitet, at den reelle pris for gulvafhøvling og gulvafslibning kan variere fra firma til firma. Selvom der er tale om den samme gulvopgave, så kan der være særdeles stor forskel på prisen.

Når det drejer sig om afhøvling og afslibning af gulve, er der en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan få behandlet sine gulve, uden at man skal føle sig ruineret. Takket være den intense konkurrence i branchen er prisniveauet generelt faldende, hvilket kommer dig som forbruger til fordel. Hos GK Service har vi altid konkurrencedygtige priser, som appellerer til både små- og store budgetter. Vi klarer alle opgaver, og der er dermed ingen opgaver, som er for store eller små.

Selvom vi har mere end 5 års erfaring og ekspertise, har vi taget en beslutning om, at vores priser skal ligge på et niveau, hvor alle kan være med. Vi tilbyder vores ydelser til alle forbrugere i København og omegn. Vores gulvafhøvling og gulvafslibning pris afhænger ikke direkte af, hvor du er bosat. I vores oversigt over områder kan du hurtigt danne dig et overblik over, om vi tilbyder afhøvling og afslibning af gulve i dit område. Såfremt det er tilfældet, kan vi naturligvis også tilbyde dig en rigtig skarp pris. Vores kontor ligger i Ballerup, men vi kører naturligvis ud til kunder i et stort geografisk område – med et smil.

Får du oplyst en pris fra et gulvfirma, har du selvfølgelig interesse i at vide, hvad den pågældende pris inkluderer. Hos GK Service har vi et ønske om, at vores kunder ved præcis, hvad de betaler for. Derfor får du et kort overblik over, hvad vores generelle gulvafslibning og gulvafhøvling pris inkluderer:

  • Arbejdsløn
  • Materialer
  • Opbringning af maskiner
  • Transport
  • Rådgivning
  • Oprydning

Bestiller du gulvafhøvling og / eller gulvafslibning hos os, kan du være sikker på, at overstående faktorer altid er medregnet i prisen. Ved udarbejdelse af en aftale vil alle omkostninger være oplyst, så du ikke bliver præsenteret for økonomiske overraskelser undervejs.

Det er naturligvis et faktum, at der er forskel på den generelle gulvafhøvling og gulvafslibning pris. Der er nemlig tale om to forskellige ydelser, hvilket du bør være særligt opmærksom på.

I de fleste tilfælde vil afslibning af gulve være tilstrækkeligt. Det er i hvert fald tilfældet, hvis der er tale om en relativ ny bolig, hvor der blot skal fjernes dybe ridser og eksisterende overfladebehandlinger. I den anledning bruger man en slibemaskine og sandpapir til at slibe omkring 1 –1,5 mm af træet.

Vi har dog også oplevet mange situationer, hvor der er behov for gulvafhøvling, som er en lidt mere omfattende service. I stedet for at bruge en slibemaskine, bruger man en speciel maskine med knive, som er effektiv til at fjerne 2–4mm af gulvet. Det kan man gøre, hvis gulvene har fernis eller spartelmasse.

Skal dine gulve afhøvles, betaler du et beskedent tillæg. Når det drejer sig om gulvafhøvling, vil det være ensbetydende med ekstra arbejde og brug af flere materialer. Selvom der er tale om en mere omfattende proces, så er prisforskellen på gulvafhøvling og gulvafslibning forholdsvis begrænset.

Spar penge på gulvafslibning og gulvafhøvling

Hvis du har et vis kendskab til markedets generelle priser, kan du spare mange penge, hvis du har brug for afslibning og afhøvling af dine gulve. Priser på gulvafhøvling og gulvafslibning er generelt blevet mere gennemsigtige, hvilket gør det nemmere at gennemskue et tilbud. Vi er et gulvfirma, som altid har haft fokus på gennemsigtige priser og tilbud, da det giver kunderne det bedste udgangspunkt.

Der er rigtigt mange gulvfirmaer i hovedstadsområdet, men det er langt fra alle, som kan tilbyde de samme fordelagtige priser. Vil du spare penge på gulvafslibning og gulvafhøvling, kan vi helt sikkert finde en tilfredsstillende løsning til dig. Vi har en holdning om, at det skal være billigt og ubesværet at få ordnet sine gulve ved behov. Takket være den holdning kan vi tilbyde priser, som de færreste gulvfirmaer kan matche.

Hvor mange penge du kan spare på afhøvling og afslibning af dine gulve afhænger af den pågældende opgave. Ikke desto mindre er det en god idé at skabe sig et overblik over markedet, så man ikke skal betale flere penge end højst nødvendigt.

Modtag et uforpligtende tilbud

Som bekendt findes der ikke én fast gulvafhøvling eller gulvafslibning pris. Prisen vil blive beregnet på baggrund af den specifikke opgave, hvor bl.a. størrelse og gulvtype har indflydelse på den endelige pris. Selvom du får et indblik i vores generelle priser, bliver du først introduceret for din individuelle pris, når du anmoder om et tilbud.

Kontakter du os pr. mail eller telefon, vil vi hjertens gerne udarbejde et godt tilbud efter dine behov. Når du modtager et tilbud, vil du kunne glæde dig over, at prisen vil befinde sig på et meget acceptabelt niveau. Hvis du er i tvivl om, om du skal overlade opgaven til os, kan du med fordel læse vores tidligere kundebedømmelser. Vi har allerede rigtigt mange tilfredse kunder, og det vil glæde os at servicere dig og dine gulve.