• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Om Os

GKservice er din lokale gulvekspert

Hos GKservice er vi stolte af, at vi kan kalde os gulveksperter. Mere end 10 års erfaring med gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling af trægulve har givet os ekstraordinær erfaring med både store og små opgaver. Vi renoverer dine trægulve, og vi giver dig den vejledning, du har brug for, for at kunne træffe de rigtige beslutninger.

Konkurrencedygtige priser på renovering af trægulve

Hos GKservice sætter vi kunden i centrum; vi er her for dig, ikke omvendt. Derfor tilbyder vi gode, billige priser på afslibning og afhøvling af gulve. Det kan vi gøre, fordi vi bruger lokale gulvslibere med stor erfaring fra branchen. De formår at arbejde effektivt og med stor præcision, så din opgave bliver løst til tiden.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at få et tilbud på din gulvopgave, så kontakt os gerne med det samme. Du kan enten ringe på 71 74 95 95 eller sende en mail på info@gkservice.dk, så finder vi frem til en løsningsmodel og en pris på projektet.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning, inden du beslutter dig for en specifik løsning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud