• +250 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Om Os

GKservice er din lokale gulvekspert

Hos GKservice er vi stolte af, at vi kan kalde os gulveksperter. Mere end 5 års erfaring med gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling af trægulve har givet os ekstraordinær erfaring med både store og små opgaver. Vi renoverer dine trægulve, og vi giver dig den vejledning, du har brug for, for at kunne træffe de rigtige beslutninger.

Vi servicerer hele Fyn, og Sjælland

Uanset om du bor i Odense, Assens, Middelfart, Faaborg eller et helt fjerde sted på Fyn, så kører GKservice hjem til dig og puster liv i dine slidte trægulve.

Vores professionelle gulvslibere er kendte i lokalområdet, og vi finder dit hjem, uanset om du bor i et lille byhus midt i centrum eller på en gammel gård langt ude i skoven.

Har du brug for, at vi kommer forbi på din adresse, inden du bestiller en renovering hos os, så gør vi gerne det. Sammen kan vi vurdere standen på dine gulve, gennemgå opgaven og snakke om fordele og ulemper ved forskellige former for efterbehandling.

Konkurrencedygtige priser på renovering af trægulve

Hos GKservice sætter vi kunden i centrum; vi er her for dig, ikke omvendt. Derfor tilbyder vi gode, billige priser på afslibning og afhøvling af gulve. Det kan vi gøre, fordi vi bruger lokale gulvslibere med stor erfaring fra branchen. De formår at arbejde effektivt og med stor præcision, så din opgave bliver løst til tiden.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at få et tilbud på din gulvopgave, så kontakt os gerne med det samme. Du kan enten ringe på 71 74 95 95 eller sende en mail på info@gkservice.dk, så finder vi frem til en løsningsmodel og en pris på projektet.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning, inden du beslutter dig for en specifik løsning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

 

Miljøvenligpakning