• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling

Bor du i et hjem med trægulve, der kunne have været flotte og fulde af liv, men som i stedet er slidte og ødelagte? Et gulv med store ujævnheder, dybe ridser eller maling-, spartel- og limrester? Eller måske har dit trægulv været udsat for en vandskade, så det nu bølger op og ned? Det kan der føres noget ved, og løsningen er ret enkel: gulvafhøvling.

En gulvafhøvling kan give nyt liv til dit gamle, slidte trægulv. Selv hvis skaderne er massive, er der store chancer for, at vi kan renovere dit gulv, og med den rette efterbehandling kan du få et trægulv, der kan holde i mange år endnu.

Kontakt GKservice for en uforpligtende snak om dine muligheder, og lad os se, om vi ikke kan give dit trægulv det look, du drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad er en gulvafhøvling?

En gulvafhøvling er et omstændeligt stykke arbejde, der kræver professionelle fagfolk, stor præcision og ikke mindst det rigtige udstyr. Når et trægulv skal høvles, så foregår det med en maskine, der er udstyret med en valse, hvorpå der sidder en række små knive. Når maskinen kører henover gulvet, skræller knivene det øverste lag af trægulvet. Det lyder voldsomt, og det er det også, hvis ikke man har prøvet det før. Der skal nemlig stor præcision til, hvis man vil undgå slibemærker og niveauforskelle.

GKservice har mange års erfaring med gulvafhøvling, og vi ved, hvordan arbejdet skal udføres. Som regel fjernes 2-4 millimeter af træet, inden gulvet er klar til en ny efterbehandling, og når arbejdet er afsluttet, vil dit slidte trægulv være helt forandret.

Først gulvafhøvling, så gulvafslibning, så efterbehandling

Når dit gulv er færdighøvlet, så fortsætter vi med en gulvslibning. Det gør vi, fordi afhøvlingen efterlader gulvet med en grov og ru overflade, og det egner sig ikke til en efterbehandling, der kræver et fint og nyslebet gulv. Efterbehandlingen består af enten olie, lak, lud eller maling alt efter dine ønsker.

Når det kommer til efterbehandling, så er der mange muligheder. De forskellige teknikker efterlader forskellige udtryk, og det er op til dig, hvilket præg vi skal sætte på dit hjem. Det er vigtigt, at du tager højde for boligens stil, særligt hvis der er andre trægulve i huset, og så skal du selvfølgelig vælge en efterbehandlingsteknik, der lever op til de krav, du har til gulvet.

Vi rådgiver dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste i lige netop din situation. Og når opgaven er udført, så giver vi naturligvis en grundig vejledning i vedligeholdelsen af dine nye gulve, så de kan holde til mange år med slid og dagligt brug.

Dit gulv kan garanteret reddes

Har dit trægulv været udsat for massive skader, så er det hurtigt at ty til den nemme løsning: at skifte det. Men den nemme løsning er ikke altid den bedste – og bestemt ikke den billigste – og faktisk kan de fleste trægulve reddes. Når en gulvafhøvling er færdiggjort og gulvet efterbehandlet efter dine ønsker, så vil dine gamle, ødelagte gulve være så gode som nye.

Du bibeholder boligens oprindelige udseende, charme og varme med de gamle trægulve, og samtidig sparer du udgifterne til et nyt gulv. Er du i tvivl om, om dine trægulve kan reddes, så kontakt GKservice. Vi sender en erfaren gulvsliber hjem til dig for at vurdere gulvet og snakke om mulige løsninger – og det er naturligvis ganske uforpligtende.

Brug en erfaren gulvsliber

Det er fristende at kaste sig over afhøvlingen på egen hånd, men det kræver stor erfaring at opnå et fuldendt resultat uden slibemærker og niveauforskelle. Og hvis det går galt, kan det være svært at redde gulvet. Selv for en erfaren gulvsliber.

Vi anbefaler altid at bruge professionelle fagfolk til dette arbejde. En professionel gulvsliber fjerner typisk 2-4 millimeter af gulvet under en afhøvling, og hvis du gør det forkert, kan du hurtigt komme til at fjerne mere end det – og dermed ødelægge gulvet. Er du nervøs for at prisen på dit gulvarbejde løber løbsk, hvis du bruger fagfolk, så kontakt GKservice; vi giver altid en fast pris på den samlede opgave.

Skal dine gulve have nyt liv?

Har dine trægulve brug for en gulvafhøvling eller en gulvafslibning, så tøv ikke med at kontakte GKservice. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt, og den pris du får, er den pris, du skal betale. Du risikerer ingen pludselige udsving i prisen, og du ved, hvad det koster, inden du beslutter dig.

Vi kommer gerne hjem til dig for at vurdere dine gulve, og vi giver altid en professionel tilbagemelding. Måske er en polering nok, selvom du troede, du havde brug for en afslibning, og måske kan en gulvafhøvling redde det gulv, du allerede havde dømt ude. Mulighederne er mange, og vores kompetente stab af gulvslibere står klar til at give dine gulve nyt liv.

Priseksempler

Her er 3 eksempler på tidligere udførte gulvopgaver.
Ønsker du også et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, så kontakt os i dag.

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 40 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 6.300,- inkl. moms

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med 1x hvid lud + hvid sæbe
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 9.800,- inkl. moms