• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Områder

Mange års erfaring er garanti for høj kvalitet

Flotte trægulve er noget alle boliger kan nyde godt af. Det er samtidig også noget både ejere og gæster vil glædes over, da gamle og slidte trægulve desværre sætter et tydeligt præg på det visuelle udtryk. Men med nyafhøvlede eller nyslebne trægulve og en god efterbehandling kan trægulvene få nyt liv og et mere indbydende udseende.

GKservice er et landsdækkende gulvfirma med mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen. Valget af et professionelt firma er uden tvivl pengene værd, da du kan være sikker på høj kvalitet, et flot resultat og lang holdbarhed. Og det giver i sidste ende dig større glæde af dine trægulve.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører professionelle gulvydelser

Hos GKservice går vi meget op i levere gulvarbejde i høj kvalitet, så vi kan sikre vores kunder de bedste resultater. Derfor bruger vi fagfolk med mange års erfaring, materialer i topkvalitet og professionelt udstyr.

Vi tilbyder flere forskellige gulvydelser, der alle udføres af erfarne fagfolk. Alle vores ydelser inkluderer også tre års garanti:

Hvad enten du har brug for afhøvling eller afslibning, efterbehandling med lak, lud eller olie, eller du ønsker nyslebne trapper, så kan vi hjælpe dig.

Det optimale er, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgave på egen hånd, så vi er sikre på, at alle forhold tages i betragtning, f.eks. kan den valgte løsning afhænge af om der er børn eller husdyr i boligen. I sidste ende giver det dig det flotteste og mest holdbare resultat.

Godt håndværk til hele Danmark

Vi har erfaring med både små og store opgaver og har hjulpet kunder i hele Danmark. For at kunne udføre professionelt gulvarbejde til alle danskere har vi flere afdelinger rundt omkring i landet. Det gør os meget fleksible og i stand til at udføre gulvarbejde på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Har du spørgsmål til vores ydelser, og hvordan vi kan hjælpe dig, eller om vi kan klare din opgave et bestemt sted i Danmark, er du meget velkommen til at kontakte os.

Få et skræddersyet tilbud

Hos GKservice er vores ønske at levere det bedste gulvarbejde i landet. Udover at levere høj kvalitet ønsker vi også at yde god service. Derfor kan vi hjælpe dig med kompetent rådgivning i forhold til valget af vores gulvydelser eller rådgive dig om god vedligeholdelse, så du kan få glæde af dine trægulve i endnu længere tid.

Vi giver også gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave, der er skræddersyet til dine ønsker og behov. Så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.