• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Slibning af træterrasse

Stor erfaring med slibning af terrasser

Når solen skinner, og vejret er godt, så er det fantastisk at opholde sig på terrassen og bare nyde livet. Men er din terrasse blevet slidt og grim at se på efter mange års brug og vejrets uundgåelige påvirkning, så har du brug for en professionel slibning af din træterrasse.

GKservice har mere end 10 års erfaring med gulvslibning, der blandt andet omfatter slibning af terrasser. Derfor er vi et rigtig godt valg, hvis du ønsker en nyslebet træterrasse, der både bliver flot, modstandsdygtig og holdbar – det hele endda til gode, konkurrencedygtige priser.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved et kompetent gulvfirma

Hvis din terrasse skal slibes, er det selvfølgelig vigtigt, at du får det gjort af dygtige gulvfolk med forstand på trægulve. Det er din garanti for en professionel proces med godt håndværk og et smukt resultat til følge. Vælger du GKservice til at slibe din terrasse er der også andre fordele for dig:

  • 10+ års erfaring med slibning af træterrasser
  • Sikkerhed for flot og holdbart håndværk
  • Hjælp til valg af den optimale efterbehandling
  • Professionel rådgivning og vejledning
  • Skræddersyet tilbud til dine behov
  • Garanti på det udførte arbejde

Vi hjælper kunder i hele Danmark slibning af træterrasser. Til hver eneste opgave gør vi meget for at sikre, at vi forstår kundernes ønsker og behov – for disse krav er trods alt vores udgangspunkt for hele arbejdet. På den måde er vi også sikre på, at du som kunde får den optimale løsning, der passer til dine krav.

Få mere værdi for dine penge

Når du vælger GKservice til at slibe din terrasse, får du ikke blot veludført arbejde med tre års garanti. Vi byder også ind med professionel rådgivning og vejledning om flere forskellige emner:

Det er ikke nemt at vide alt om slibning af terrasser eller den efterbehandling, der efterfølgende udføres for at tilføre ekstra slidstyrke og holdbarhed. Men med vores erfarne gulvfolk får du den viden, du skal bruge, så du kan træffe det rette valg. Det ser vi som almindelig god service, hvilket er én af flere grunde til, at vi har mange glade kunder.

Derudover ved vi, at prisen også er en væsentlig faktor. Derfor får du et tilbud med en god pris på slibning af din træterrasse, der skræddersyet til dine ønsker og behov. Hos GKservice får du altså en masse værdi for pengene.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi slibe din terrasse?

Hos GKservice kan du være tryg og sikker på at få et flot og holdbart resultat – det hele baseres på en professionel tilgang, dygtige gulvfolk med 10+ års erfaring og brug af professionelle maskiner og materialer i den bedste kvalitet.

Kontakt GKservice, hvis du ønsker en effektiv og flot slibning af din træterrasse, så du kan nyde synet af vores arbejde og se frem til mange skønne timer udenfor.