• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvslibning

Professionel afslibning af dine gulve

Har tidens tand sat sine spor på dine trægulve, så de i dag er triste og kedelige at se på? Eller har du netop overtaget en bolig, hvor gulvene er fyldt med ridser og mørke pletter? Så har du brug for en gulvslibning.

GKservice tilbyder professionel gulvslibning på hele Fyn, og efter et besøg af vores kompetente gulvslibere vil dine trægulve stråle igen. Vi har mange års erfaring i bagagen – og ikke mindst et utal af slibeopgaver – så du kan roligt overlade dit gulv til os.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt GKservice på mail eller telefon. Vi tager en snak om dine gulve og dine ønsker, og hvis det er nødvendigt, kommer vi hjem til dig og vurderer gulvenes stand. Derefter udregner vi en pris på din opgave, så du ved, hvad det koster, at give dine trægulve nyt liv.

Få et uforpligtende tilbud

Hvornår er det nødvendigt med en gulvslibning?

Hvis lakken på dit trægulv er slidt helt ned eller der er mange synlige ridser, så er det tid til at give gulvet en afslibning. Jo større slid, des oftere skal gulvet slibes. Det gælder fx hvis du har husdyr som katte og hunde, hvis kløer ofte sætter spor på gulvet.

Heldigvis er en billig gulvafslibning let at komme til, og vi har god erfaring med alle typer af trægulve. Efterbehandlingen udfører vi, så den passer til dine ønsker, og vi arbejder med både olie, lak, lud, maling og sæbebehandling.

Hvilken efterbehandling skal du vælge?

Det er helt op til dig, hvilken form for efterbehandling du ønsker, når din gulvslibning er færdiggjort. Der er fordele og ulemper ved alle behandlinger, ligesom de hver især giver gulvene et forskelligt udtryk. Men én ting er sikker: gulvet skal efterbehandles, da det ellers vil blive grimt af væske, snavs og slid i løbet af meget kort tid.

En oliebehandling giver dine gulve en hård og slidstærk overflade med en smuk, silkemat glans. Hvis du vælger en olie med hvidpigmentering, kan du forstærke trægulvets lyse look.

En lakbehandling giver en yderst slidstærk overflade i mat, halvblank eller blank, og det er let at rengøre og vedligeholde.

En ludbehandling hjælper med til at bevare det lyse, matte udseende som gulvet har, når det lige er blevet slebet, ligesom det hæmmer træets naturlige gulning. Ludbehandlingen er i sig selv ikke slidstærk, og derfor skal gulvet efterfølgende behandles med enten sæbe eller olie.

Ønsker du at dine gulve skal males, så er det helt op til dig, hvilken farve, vi skal bruge. Vi finder naturligvis frem til en slidstyrke, der passer til det område, gulvet ligger på.

En sæbebehandling er den teknik, der giver dine gulve det mest naturlige udseende, og når den er udført korrekt, er den forholdsvis modstandsdygtig. Til gengæld kræver teknikken en del vedligeholdelse, for at forblive pæn.

Er du i tvivl om, hvilken efterbehandling du skal vælge efter din gulvslibning, så lad os hjælpe dig. Vi rådgiver ud fra dine ønsker, og vi kan fortælle dig om alle fordele og ulemper ved de forskellige teknikker.

Hvordan foregår en gulvslibning?

Når vi sliber dine gulve, så starter vi altid med en grovslibning. Her fjerner vi rester fra den tidligere overfladebehandling, ligesom vi retter små ujævnheder og fjerner ridser og mørke pletter, så gulvet får en ensartet og jævn overflade.

Herefter begynder finslibningen, der giver en glattere overflade og flottere resultat. Vores folk har mange års erfaring, og vi vægter præcision og kvalitet højt, så du får flotte gulve.

Når finslibningen er færdiggjort støvsuger vi gulvet, så det er klar til efterbehandling. I samråd med dig finder vi frem til den rigtige metode, så du får et gulv, der lever op til dine krav med hensyn til både udseende og slidstyrke.

Hvad koster en gulvslibning?

På forsiden finder du en række priseksempler på afslibning af gulve samt efterbehandling, men vi kan ikke give en fast standardpris på gulvslibning. Det kan vi ikke, fordi vi mener, at alle gulve er forskellige – og det er opgaverne derfor også. Vi ønsker ikke, at du skal betale hverken for meget eller for lidt, og derfor afgiver vi først et tilbud, når vi har vurderet dine gulve og hørt om dine ønsker. På den måde sikrer vi, at du får den bedste service til den bedste pris.

Ønsker du en pris på afslibning af dine gulve, så kontakt GKservice på enten mail eller telefon. Hvis du er i tvivl om, hvor vidt du har brug for en gulvafhøvling, en gulvslibning eller en polering, så sender vi gerne en gulvsliber ud til din adresse, så I sammen kan snakke om opgaven. Det er gratis og uforpligtende, ligesom det selvfølgelig også er gratis at modtage et tilbud.

Når du får en pris fra GKservice, så kan roligt regne med, at det er den pris, du kommer til at betale. Der kommer ingen skjulte gebyrer eller prisstigninger hen ad vejen, og vi garanterer dig et flot resultat, der er udført præcis efter aftalen.

Priseksempler

Her er 3 eksempler på tidligere udførte gulvopgaver.
Ønsker du også et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, så kontakt os i dag.

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 40 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 6.300,- inkl. moms

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med 1x hvid lud + hvid sæbe
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 9.800,- inkl. moms