• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Naturlig mat lak

Få et stærkt og flot trægulv

Ønsker du et slidstærkt gulv, der samtidig også er flot og nemt at vedligeholde? Så er naturlig mat lak et oplagt valg for dig. Denne type efterbehandling er én som mange danskere er vilde med, fordi den har flere fordele, som passer god til almindelige behov.

Hos GKservice får du tryghed for godt håndværk – vi er nemlig et gulvfirma med mere end 10 års erfaring. Med årene er det blevet til mange færdiggjorte gulvopgaver med flotte resultater til følge. Flere af dem har omfattet efterbehandling med mat naturlak. Så ønsker du et flot og stærkt trægulv, kan du trygt vælge os til din opgave – udover udførelse af gulvarbejdet kan vi også rådgive dig og sammen vurdere, om naturlig mat lak er det rette valg til dit gulv og dine behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Naturlig mat lak har mange fordele

GKservice er firma med over 10 års erfaring fra gulvbranchen. Vi er specialister i afhøvling og slibning samt efterbehandling af trægulve. Skal du have fornyet dit gulv, er vi altså et stærkt valg – især på grund af vores viden om trægulve og efterbehandling.

Til mange af vores opgaver sikrer vi vores kunder slidstærke gulve ved hjælp af en effektiv lakbehandling med naturlig mat lak. Der er flere grunde til, at de ender med netop dette valg:

 • Slidstyrke: det er slidstærkt, modstandsdygtigt og holdbart
 • Udseende: det fremhæver træets naturlige egenskaber
 • Rengøring: det er nemt at gøre rent og vedligeholde

Valget af den matte naturlak giver altså flere fordele for både dig og dit trægulv. Men om det er den perfekte efterbehandling til dine ønsker til gulvet er svært at vurdere, hvis ikke du har erfaring med behandling af trægulve. Heldigvis har vi stor erfaring, som vi kan bruge til at sikre dig den ideelle løsning.

Vælg et kompetent gulvfirma

Når du er på jagt efter gulvfolk, der kan hjælpe dig med dine gulve, så er det naturligvis vigtigt, at du vælger et firma, du føler dig tryg ved.

Hos GKservice gør vi meget for give vores kunder den bedste behandling og de flotteste resultater. Det er også nogle af grundene til, at vi får en masse positiv feedback på vores udførte arbejde. Der er dog også andre grunde til at vælge os, hvis du vil have godt håndværk til en god pris:

 • Dygtige gulvfolk med 10+ års erfaring
 • Professionelt udstyr og materialer i topkvalitet
 • Brugbar rådgivning med fokus på dine behov
 • Skræddersyet tilbud, som omfatter 3 års garanti

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et stærkt tilbud til din opgave

Når du vælger GKservice, kan du være sikker på holdbart gulvarbejde til gode priser. Vores slibearbejde er knivskarpt og efterbehandlingen sikrer et smukt trægulv – uanset om gulvet skal have naturlig mat lak eller ej.

Din pris på det samlede arbejde er også én, du kan være godt tilfreds med. Den påvirkes af flere ting, f.eks.:

 • Gulvets størrelse?
 • Om gulvet kun skal afslibes eller også afhøvles?
 • Placeringen – er det nemt at komme til?

Hos os får du høj kvalitet, god service og et stærkt resultat. I første omgang kan du starte med et gratis og helt uforpligtende tilbud, som f.eks. inkluderer behandling med mat naturlak. Vi glæder os til at høre fra dig.