• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Sæbebehandling

En sæbebehandling sikrer dig et smukt gulv

Ønsker du et trægulv, der har et flot, naturligt udseende, så kan en sæbebehandling måske være den ideelle løsning for dig. Behandling af gulve med sæbe har i hvert fald flere klare fordele – fremhævelsen af træets naturlige egenskaber er én af dem.

GKservice er et firma, der er specialister i renovering af trægulve, hvilket også omfatter fornyelse ved hjælp af sæbebehandling. Vi har hjulpet kunder i hele landet, og med mere end 10 års erfaring i faget er det blevet til mange flotte resultater og glade kunder. Overvejer du, om dit trægulv skal sæbebehandles, så har vi i hvert fald erfaring og ekspertise til at sikre dig et flot, professionelt resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Flere grunde til at vælge en sæbebehandling

Hvis du har et ønske om at få gulvarbejde i høj kvalitet samt god service og brugbar rådgivning, så er dette en del af pakken hos GKservice. Vi har mere end 10 års erfaring med afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv.

Et af vores kompetenceområder er efterbehandling af trægulve. Vores kunder har forskellige præferencer og behov, men et populært valg er dog sæbebehandlede gulve – det er der flere grunde til:

 • Har et smukt udseende, der fremhæver træets naturlige egenskaber
 • Har god slidstyrke og modstandsdygtighed over for skidt og snavs
 • Er nemme at vaske og rengøre

En sæbebehandling af dit gulv vil ske med enten naturlig sæbe eller hvid sæbe, der har hver deres fordele. Hvilken type sæbebehandling du skal vælge, kan umiddelbart være svært at vurdere, men vi kan selvfølgelig hjælpe dig på vej, så du får det ønskede resultat.

Få professionelt arbejde

Når du indgår et samarbejde med os, får du veludført håndværk til gode priser fra dygtige gulvfolk. Det er din garanti for et resultat, der passer til dine ønsker og behov. Men der er også andre grunde til, at du bør vælge os til din gulvopgave:

 • Vi har 10+ års erfaring fra gulvbranchen
 • Vi bruger professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet
 • Vi skræddersyer et tilbud, der inkluderer 3 års garanti
 • Vi giver rådgivning, som giver dig mere værdi for pengene

Et sæbebehandlet trægulv passer til nogle menneskers behov, mens en anden efterbehandling er mere passende i andre tilfælde. Uanset hvad så er valget af efterbehandling til dit gulv vigtigt, og da vi har stor erfaring med netop dette, kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at træffe det bedste valg i forhold til dine ønsker.

Vi udfører desuden gulvafslibning og behandling med sæbe i hele landet. Så uanset, hvor du har trægulve, der trænger til fornyelse, så har vi dygtige gulvfolk i nærheden, som kan hjælpe dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos GKservice giver vi altid vores kunder et godt, uforpligtende tilbud på renovering af deres gulve. Den endelige pris afhænger af flere ting, f.eks.:

 • Størrelsen på dit gulv
 • Om gulvet skal afhøvles eller blot afslibes
 • Gulvets placering og adgangen til det

Ønsker du at høre mere om os og vores erfaring, f.eks. med sæbebehandling af trægulve, så kontakt os. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig videre på vejen til et smukt trægulv.