• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Afslibning af trapper

Giv trapperne nyt liv med en afslibning

Der er ikke noget værre end trætte trapper, hvor lakken er slidt ned og føddernes gang er helt tydelig. Eller en flot trappeopgang, hvor trappetrinene er dækket af gamle tæpper, du ikke tør fjerne af frygt for træets stand. Men det er faktisk let – og ikke så dyrt – at sætte trappen i stand og give den nyt liv med en afslibning.

GKservice tilbyder afslibning af trapper, og vores professionelle stab af gulvslibere har stor erfaring med alle typer træ, så vi kan også løse din opgave. Kontakt os idag, så vi kan snakke om dine ønsker og finde frem til en skarp pris.

Få et uforpligtende tilbud

Hvordan foregår en trappeslibning?

Når vi udfører en afslibning af trapper, så foregår det på samme måde, som når vi sliber gulve. Først laver vi en grovslibning, hvor vi fjerner resterne fra den tidligere efterbehandling samt ridser og mørke pletter, og derefter laver vi en finslibning. Finslibningen efterlader træet helt fint og glat og ikke mindst klar til din ønskede efterbehandling.

Maskinen, vi bruger til afslibning af trapper, kan ikke komme helt ind i hjørnerne, så derfor er det nødvendigt at afslutte slibningen manuelt. Heldigvis er vores gulvslibere detalje- og præcisionsorienterede, så du kan trygt overlade dine trappetrin til os.

Når slibearbejdet er færdigt, støvsuger vi trapperne, og derefter kan overfladebehandlingen begynde. Her er det selvfølgelig dig, der bestemmer, hvordan resultatet skal være; vi arbejder med både olie, lak, lud, maling og sæbe.

Hvor meget koster en trappeslibning?

Vi har ingen faste priser på afslibning af trapper, da arbejdet er meget forskelligt fra opgave til opgave. Faktorer, der spiller ind, er blandt andet trappens nuværende stand, antallet af trappetrin, valget af efterbehandling og desuden om det kun er selve trinene, der skal slibes, eller det også er de lodrette sider.

Særligt det sidste punkt, de lodrette sider, har stor betydning for prisen, da disse ikke kan slibes med maskine. Vi udfører naturligvis også dette arbejde, hvis du ønsker det, men det foregår manuelt ved håndskrab.

Ønsker du at modtage et tilbud på afslibning af dine trapper, så send os en mail eller ring til kontoret. Vi er altid klar til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker, og vi udarbejder et tilbud hurtigst muligt efter vores snak. Er du i tvivl i forhold til omfanget af din opgave, så kommer GKservice gerne forbi til en snak i dit hjem – og det er naturligvis også gratis og uforpligtende.

Ingen skjulte gebyrer eller pludselige prisstigninger

Når du modtager et tilbud på afslibning af trapper fra GKservice, så kan du trygt stole på, at dét er prisen, det koster. Vi har ingen skjulte gebyrer, vi laver ingen pludselige prisstigninger og vi udarbejder altid tilbuddet, så der er stor gennemsigtighed. Det mener vi nemlig, giver det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde – og ikke mindst for tilfredse kunder.

Din tilfredshed er altid i fokus, når vi udfører en opgave for dig. Vi går ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller servicen, og vi bestræber os på at tilbyde konkurrencedygtige priser på alle slibeopgaver. Er du endnu ikke overbevist om, at GKservice er den rette partner til dit projekt, så læs vores kundeanmeldelser, der vidner om stor tilfredshed hos vores kunder.

Vi dækker hele Fyn

Uanset hvor på Fyn du bor, så kan GKservice hjælpe med afslibningen af dine trapper, ligesom vi også tilbyder gulvafhøvling, -afslibning og efterbehandling af trægulve. Vi har et indgående kendskab til alle typer af træ, og vi arbejder med flere forskellige overfladebehandlinger. Er du usikker på, om vi kan løse din opgave, så kontakt os for en snak. Det er gratis og uforpligtende, og vi kommer gerne med gode råd til dit projekt.

Priseksempler

Her er 3 eksempler på tidligere udførte gulvopgaver.
Ønsker du også et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, så kontakt os i dag.

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 40 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 6.300,- inkl. moms

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med 1x hvid lud + hvid sæbe
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 9.800,- inkl. moms