• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Priser

Gulve er forskellige, og det er priserne også

Overskriften siger næsten det hele: ingen gulve er ens, og derfor kan vi ikke give en standardpris på en gulvafslibning. Der er forskellige faktorer, der spiller ind, fx gulvets nuværende stand, opgavens størrelse og typen af efterbehandling. Men vi vil gerne fortælle dig, hvordan vi finder frem til prisen, hvorfor det er en fordel for dig, at vi ikke har standardpriser og hvad du får for pengene, når du vælger GKservice til at løse din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Din tilfredshed er vores mål

Når vi siger ja til en opgave, så har vi altid din tilfredshed for øje. Hvis vi havde fastlagt vores priser på gulvafslibning på forhånd, så kunne vi potentielt set løbe ind i tre forskellige scenarier, når du ringer og beder om en pris:

1. Standardprisen passer perfekt til lige præcis din opgave. Dette scenarie er naturligvis helt optimalt, men det er bare yderst sjældent, at vejledende priser på gulvafslibning rammer 100% plet i forhold til en opgave.

2. Den nuværende stand på dine gulve er bedre end du tror, så vi kan løse opgaven hurtigere og billigere end det, standardprisen dækker. Med dette scenarie vil du i virkeligheden betale for meget for dit projekt, og det ønsker vi ikke. Når vi vurderer dine gulve, så siger vi, hvis en polering er nok til at opnå det ønskede resultat – også selvom du havde tænkt dig at bestille en dyrere gulvafslibning.

3. Dine gulve er i væsentligt dårligere stand end standardprisen dækker, så derfor kan vi ikke nå slibe dem ordentligt, inden for den tidsramme standardprisen dækker. Vi ville i så fald enten leverer en dårligere kvalitet eller fakturerer et højere beløb. Og ingen af delene hører hjemme hos GKservice, hvor kvalitet til en fast pris er i højsædet.

Derfor: vi kører ikke med vejledende priser på gulvafslibning, da vi hellere vil give dig en eksakt pris på lige præcis din opgave. På den måde betaler du hverken for meget eller for lidt, og vi kan yde den absolut bedste service for dig.

Sådan udregner vi vores priser

Når vi skal lave et tilbud på en gulvafslibning, -afhøvling eller efterbehandlingsopgave, så kigger vi på tre forskellige faktorer:

– Gulvets nuværende stand.

– Om det kræver en afslibning, afhøvling eller en polering at opnå det ønskede resultat.

– Hvilken efterbehandling der er nødvendig.

Når vi kender alle detaljerne, kan vi udregne den eksakte pris på din opgave, og du risikerer ikke, at regningen bliver højere undervejs. Du får tilsendt et uforpligtende tilbud, der passer til dit gulv og dine ønsker, og når du siger til, finder vi en dato for opgaven.

Lave priser på gulvafslibning

Drømmer du om at give dine trægulve nyt liv med en afslibning, men er du bange for prisen? GKservice dækker hele Fyn, og vi renoverer gulve i både lejligheder, huse og sommerhuse til gode, lave priser. Vi mener nemlig, at alle har krav på flotte, levende trægulve, der kan tåle dagligdagens hårde slid.

Vi bestræber os altid på at tilbyde billig gulvafslibning af høj kvalitet. De konkurrencedygtige priser kan vi levere, fordi vores stab af gulvslibere er profesionelle og effektive. De kan deres kram, og de har mange års erfaring med i bagagen.

Når du modtager et tilbud fra os, så kan du være sikker på, at den pris du ser, er den pris, du skal betale. Der er ingen skjulte gebyrer eller priser, der pludselig stiger på grund af uforudsete komplikationer, og dit tilbud vil være let at gennemskue. Det giver nemlig de bedste betingelser for et godt samarbejde, hvor begge parter er tilfredse.

Hvis du vil have en indikation af priserne, inden du kontakter os, så tag et kig på priseksemplerne på forsiden. Og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil kende prisen på lige præcis din opgave.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Når vi tilbyder så lave priser på gulvafslibning, som vi gør, så kan man fristes til at tro, at vi går på kompromis med kvaliteten. Men det gør vi aldrig. Hverken i det indledende arbejde, under selve afslibningen, efterbehandlingen eller oprydningen. Til gengæld er vi detaljeorienterede, og vi sætter en ære i at levere et tilfredstillende stykke arbejde af høj kvalitet.

Du er velkommen til at læse et udpluk af vores kundeanmeldelser, hvis du vil høre om vores arbejde fra tredjepart, og hvis du endnu ikke er overbevist, så lav en sammenligning med andre gulvfirmaer – du vil opdage, at hos GKservice går lave priser og høj kvalitet hånd i hånd.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvor vidt dine gulve har brug for en afhøvling, en afslibning eller en polering eller er du ikke tryg ved at forklare projektet i telefonen, så sender vi gerne en professionel gulvsliber forbi dit hjem. Her kan vi vurdere den nuværende stand på dine gulve, ligesom vi kan forklare, hvordan arbejdet foregår, og hvad der er nødvendigt at gøre, før dine gulve opnår det udseende, du ønsker.

Alle tilbud er gratis og uforpligtende – også selvom vi har været forbi dit hjem, for at vurdere opgavens omfang.

Priseksempler

Her er 3 eksempler på tidligere udførte gulvopgaver.
Ønsker du også et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, så kontakt os i dag.

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 40 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 6.300,- inkl. moms

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med 1x hvid lud + hvid sæbe
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 9.800,- inkl. moms