• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Slibning af bordplade

Professionel slibning af bordplader

Er bordpladen blevet slidt og grim at se på efter mange års brug, så er det på tide at gøre noget ved den, så du igen kan nyde synet af den. Uanset om det er en bordplade i køkkenet, stuen eller et andet sted, så er det vigtigt, at en slibning af bordpladen udføres af et professionelt firma – det sikrer nemlig dig det optimale resultat.

GKservice er et dansk firma med speciale i slibning af bordplader, trapper og gulve. Vi har mere end 10 års erfaring i faget og har derfor hjulpet en masse mennesker i hele Danmark. Ønsker du effektiv afslibning af en eller flere bordplader – endda til en god pris – så har vi dygtige folk, der kan klare opgaven på bedste vis.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

En slibning gør underværker

Når du skal have fornyet din bordplade, er der ingen grund til at udskifte den – en slibning af bordpladen er nok til at give den en omfattende forvandling, der får den til at se ud som ny. Der er desuden flere fordele ved en slibning – og at lade GKservice stå for opgaven:

 • Slip af med hakker/ridser eller misfarvninger/pletter
 • Tilfør fornyet slidstyrke og modstandsdygtighed
 • Skab et nyt og mere sundt udseende
 • Vi har 10+ års erfaring med slibning af bordplader
 • Vi har dygtige folk med professionelt udstyr
 • Vi giver et gratis, skræddersyet tilbud med 3 års garanti

Hos GKservice er det vigtigt, at vores kunder bliver glade og tilfredse med vores udførte arbejde. Derfor tager vores arbejde udgangspunkt i dine ønsker og behov. Skal bordpladen have et bestemt udseende? Hvor i huset er bordpladen, og i hvilket omfang bruges den?

Få stor værdi for pengene

Hos GKservice møder du kun erfarne folk med stor viden om slibning af bordplader. Vi hjælper kunder i hele Danmark, så uanset, hvor i landet du bor, så har vi dygtige medarbejdere, som hurtigt kan hjælpe dig. Derfor kan du trygt kontakte os og få hjælp til afslibning af bordpladerne i dit hjem.

Hvis du allerede har besluttet dig for, at én eller flere bordplader i dit hjem skal slibes, så har vi kompetencerne til at udføre arbejdet for dig. Vi kan også rådgive om valget af efterbehandling til bordpladen, så du får en flot og holdbar løsning år. Derudover kan vi vejlede dig om rengøring og vedligeholdelse af bordpladen, så du får glæde af vores arbejde i længere tid.

Der er mange spørgsmål og overvejelser i forbindelse med slibning af bordplader – flere af dem har indflydelse på din pris:

 • Størrelsen på bordpladen
 • Placeringen og hvor nemt det er at komme til
 • Valget af efterbehandling

Med vores ekspertise får du en rigtig god løsning til en pris, der ikke ødelægger budgettet. Vores arbejde er altså lig med stor værdi for pengene – men kontakt os og få en snak om dine ønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud til din opgave

Hos GKservice ved vi, at alle kunder ønsker flot håndværk, der holder i mange år. Det kan du heldigvis få fra os.

I første omgang synes vi, at du skal tage kontakt til os, så vi kan høre mere om din opgave og fortælle, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig. Herefter kan du få et gratis og helt uforpligtende tilbud på slibning af en bordplade, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Så skal vi hjælpe dig med din bordplade?