• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Jylland

Professionel gulvafslibning i Jylland

Det er utroligt, hvilken effekt en veludført afslibning og en flot efterbehandling har på trægulves helhedsindtryk. Og det finder man især ud af, hvis man bruger et professionelt gulvfirma til opgaven. Med mange års erfaring og kendskab til specialtilpassede løsninger får man nemlig de bedste resultater, der passer til både behov og ønsker.

Hos GKservice har vi mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen. Vi har hjulpet en lang række kunder fra Jylland og resten af Danmark med at få flotte trægulve. Vores erfaring og kompetencer gør derfor, at vi kan hjælpe dig med din gulvopgave, så du får det resultat, du drømmer om.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Forskellige typer af gulvarbejde

Hos GKservice har vi mange kompetencer inden for professionelt gulvarbejde. Derfor er vi i stand til at skabe et flot og holdbart resultat, der passer perfekt til dit behov. Vi tilbyder følgende gulvydelser, som alle har tre års garanti:

Alle kunder ønsker godt håndværk, og derfor bruger vi også professionelt udstyr og de bedste materialer i forbindelse med vores opgaver. Det giver dig garanti for håndværk, der er helt i top, mens vi samtidig kan afslutte vores arbejde og føle, at vi har leveret det bedste resultat.

Vi udfører gulvafslibning i hele Jylland

GKservice er et landsdækkende gulvfirma med flere afdelinger i Jylland. Det betyder, at vi kan udføre professionelt gulvarbejde for kunder i Aarhus, Aalborg, Randers, Kolding og resten af Jylland. Og det betyder samtidig, at vi er meget fleksible, så vi altid har mandskab til rådighed.

Vores medarbejdere er også én af de store fordele ved at vælge GKservice. Vi bruger gulvfolk med mange års erfaring fra branchen og stort kendskab til de opgaver, vi tilbyder vores kunder. Derfor kan du forvente gulvarbejde i høj kvalitet og et flot resultat, du får glæde af i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud på professionelt gulvarbejde

Hos GKservice kan du altid få et godt tilbud på vores forskellige ydelser, uanset om det er gulvafhøvling, gulvafslibning, efterbehandling eller noget helt fjerde. Vi skræddersyer vores tilbud til din opgave, så du kan få den optimale løsning.

Hvis der er særlige forhold, der kan have indflydelse på vores arbejde, eller du ønsker et helt særligt udseende, er det selvfølgelig noget, vi gerne vil vide mere om. Derfor er det optimale, at vores gulvfolk kan få mulighed for at besøge dig inden opgavens start, så vi kan vurdere, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.