• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Naturlig lud

Fremhæv dit trægulvs naturlige udseende

Har du et trægulv i dit hjem eller sommerhus og ønsker, at træets flotte, naturlige årer og struktur skal fremhæves? Så er en behandling med naturlud til dit gulv et oplagt valg. Der er mange fordele ved en ludbehandling, og vælger du den naturlige lud, vil det med garanti sikre dig et smukt trægulv og mange års glæde af det.

Hos GKservice har vi stor erfaring med renovering og fornyelse af trægulve. Vi tilbyder blandt andet efterbehandlingsarbejde med naturlud., hvilket vi har leveret i mange danske hjem. Med mere end 10 års erfaring i faget har vi stærke kompetence inden for professionelt gulvarbejde – derfor kan du trygt vælge os, hvis du ønsker trægulve med et flot, naturligt udseende.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Flere grunde til at vælge naturlud

Alle efterbehandlinger til trægulve har hver deres fordele – det samme gælder behandling med lud. Der er også flere grunde til at vælge den naturlige lud til dine gulve:

 • Hæmmer træets gulningsproces
 • Skaber et flot, naturligt udseende
 • Kan kombineres med olie, lak eller sæbe
 • Er billigere end andre efterbehandlinger

Er du ikke sikker på, om naturlig lud er det optimale valg i forhold til dine ønsker og behov, så kan gulvfolkene hos GKservice naturligvis hjælpe dig. Vi har stor erfaring og mange veludførte opgaver bag os, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og godt håndværk.

Ønsker du et smukt trægulv, der fremhæver træets bedste egenskaber, så står vi gerne for efterbehandlingen med naturlud. Og vi kan også fortælle dig mere om fordelene ved andre overfladebehandlinger.

Vælg kompetente gulvfolk til din opgave

Uanset om du har besluttet dig for, at dit gulv skal behandles med naturlud eller ej, så får du det optimale resultat med hjælp fra dygtige fagfolk med professionelt udstyr og materialer i den bedste kvalitet. Vælger du GKservice får du glæde af disse ting og meget mere:

 • Mere end 10 års erfaring med gulvrenovering
 • Gulvydelser i høj kvalitet til dit behov
 • Professionel rådgivning og vejledning
 • Skræddersyet tilbud inkl. 3 års garanti

Med GKservice kan du regne med godt håndværk til gode priser. Det er nemlig, det samme alle vores andre kunder får – derfor har vi også fået et godt omdømme og mange glade kunder.

Vi gør meget for at rådgive vores kunder, så de træffer de rette valg. Udover klar kommunikation om ønsker og krav til gulvarbejdet byder vi også ind med vores professionelle vurdering – f.eks. om naturlud er det rette valg eller ej.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt, gratis tilbud

Når du indgår et samarbejde med GKservice, kan du se frem til professionelt gulvarbejde fra dygtige fagfolk. Er du stadig i tvivl, om vi er det rette valg, så kontakt os og lad os fortælle dig om vores erfaring og lignende opgaver.

Har du allerede taget beslutningen, om at dit gulv skal fornyes – måske med en behandling med naturlig lud? Så er dette nogle af de faktorer, som har indflydelse på den endelige pris du får fra os – du kan dog være sikker på, at den er god og tilpasset til dig og din opgave:

 • Hvor stort er dit gulv?
 • Skal vi arbejde i ét eller flere rum?
 • Skal dit gulv slibes eller også afhøvles?

Kontakt os i dag og hør mere om os og vores ekspertise. I den forbindelse kan vi også sende dig et gratis tilbud på renovering af dit gulv, så du kan få et smukt trægulv.