• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Sjælland

Professionel gulvafslibning på hele Sjælland

Vil du puste liv i dine gamle trægulve, så de igen kan tage imod dig og familien med varme og glød? En gulvafhøvling eller en gulvafslibning gør underværker for slidte gulve, og det er ikke så dyrt, som det umiddelbart lyder. I hvert fald ikke hos os.

Med udgangspunkt i Ballerup dækker GKservice det meste af Sjælland, men hvis du er i tvivl om, hvor vidt vi kommer forbi din adresse, så kontakt os endelig på mail eller telefon. Sammen kan vi helt sikkert finde en løsning.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Grundig renovering af trægulve

Med mere end 5 års erfaring med renovering af trægulve, kalder vi os i dag for eksperter på området. Som eksperter garanterer vi dig en grundig og kompetent istandsættelse af dine gulve, så det slidte træ kan få nyt liv. Vores gulvslibere er uddannet inden for branchen, de har et stort og bredt kendskab til træsorter såvel som efterbehandlingsteknikker og de har alle øje for detaljen.

Bor du på Sjælland, hvadenten der er i hus, lejliglighed eller fritidshus, så kan vi renovere dine gulve. Ingen opgave er for stor, lille eller besværlig for os, og vi står klar til at hjælpe uanset hvilken efterbehandling, gulvet har brug for.

Ved du ikke helt…

… om du har brug for en gulvafhøvling eller en gulvafslibning? Der er grundlæggende forskel på de to teknikker, og i de fleste tilfælde er en gulvafslibning rigeligt til at fjerne ridser, pletter og mørke plamager på gulvet. Gulvafhøvlingen er kun aktuel, hvis du har gamle fernisgulve eller hvis plankerne er særdeles slidte, og der er store hakker og ujævnheder i gulvet.

GKservice kører gerne hjem til din adresse på Sjælland, så vi sammen kan gennemgå gulvenes stand og efterfølgende nå frem til den rigtige løsning for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Har du fået mod på at renovere dine gulve, så tag endelig kontakt, så vi kan give dig en skarp pris på din opgave. Som nævnt kører vi ud til hele Sjælland, og vi har altid fokus på at levere et grundigt og kompetent stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris: i hovedstadsområdet såvel som på resten af Sjælland.

Vi har ingen standardpriser hos GKservice, da der ikke er to gulve, der er ens og dermed heller ingen priser, der er ens. I hvert fald ikke hvis prisen skal være fair og servicen i top – og det skal den hos os.

Hvis du er nysgerrig på det generelle prisniveau, så kan du med fordel tage et kig på priseksemplerne på forsiden. Vil du kende den eksakte pris på netop dit projekt, så kontakt os med det samme. Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud, og vi udfører renoveringsopgaver på hele Sjælland.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kundetilfredshed er vores levebrød

Når vi sætter interne mål i virksomheden, så er der én ting, der altid går igen: kundetilfredsheden. Den skal være høj, og det skal den være hele tiden, for det er kundernes tilfredshed, der giver os smør på brødet. Uden vores kunder har vi ingen berettigelse på markedet, og derfor er vi særdeles stolte af de gode anmeldelser, vores tidligere kunder giver os. Er du nysgerrig, så læs endelig et udpluk.

Skal dit gulv renoveres, og har du særlige ønsker til dage eller tidspunkter, så lægger vi os altid i selen for at imødegå dem. På samme vis sætter vi en ære i at tilbyde en kompetent og grundig rådgivning – både før, under og efter vores arbejde.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i vores hænder, og derfor er dialog og en åben kommunikation alfa og omega. Det skinner blandt andet igennem under hele processen, hvor vores gulvslibere altid overholder aftaler og deadlines.