• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Aalborg

Professionelt gulvfirma med stor erfaring

Skal du bruge professionel hjælp til dine gulve, der enten er gamle og slidte eller har grimme pletter eller hakker, så er det vigtigt at vælge et kompetent firma, der kan klare opgaven effektivt og problemfrit. Og dét kan GKservice.

GKservice er et dansk gulvfirma med mere end 10 års erfaring inden for renovering af trægulve. Vi tilbyder gulvafslibning i Aalborg og resten af landet, der udføres af dygtige gulvfolk med mange veludførte gulvopgaver bag sig. I kombination med professionelle maskiner og materialer i den bedste kvalitet får du flotte resultater med mange års holdbarhed – så skal vi hjælpe dig med dine gulve?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Flere gode grunde til at vælge os

Igennem de sidste mange år har GKservice hjulpet private og erhvervskunder i hele landet. Vores dygtige folk er eksperter i slibning og efterbehandling af gulve, hvilket er en klar fordel for dig, hvis du søger hjælp til en gulvafslibning i Aalborg eller et andet sted i Jylland.

Der er mange fordele ved at bruge os og vores mandskab til fornyelsen af dit trægulv – det gælder, uanset hvor lille eller stor en opgave du står med. Dette er nogle af grundene til at vælge os:

  • Større tryghed for godt håndværk
  • Gulvarbejde i høj kvalitet inkl. 3 års garanti
  • 10+ års erfaring med gulvafslibning
  • Rådgivning og et skræddersyet tilbud til dine behov

Hos GKservice sætter vi en ære i veludført håndværk – og det ønsker vi også, at alle vores kunder oplever, når vi afslutter vores opgaver hos dem.

Mere end blot godt håndværk

GKservice er meget mere end blot godt håndværk, der udføres af kvalificerede gulvfolk. Vi gør meget ud af at rådgive vores kunder med den rette vejledning og viden. Det giver nemlig et bedre beslutningsgrundlag og større glæde af det udførte arbejde.

Når vi hjælper vores kunder med gode råd til deres gulve, er det ofte emner som disse, der ønskes hjælp til:

  • Valget mellem afhøvling, afslibning eller finslibning
  • Valget af den bedste efterbehandling til gulvet
  • Gode råd til rengøring og vedligeholdelse

Vi oplever, at vores rådgivning er guld værd, da ikke alle har den store viden om trægulve, afslibning og efterbehandling – og det forstår vi godt. Derfor gør vi, hvad vi kan for at yde en god service med brugbare råd, som passer kundernes aktuelle ønsker og behov. Det skaber nemlig endnu mere glæde og tilfredshed.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud

Trænger dine trægulve til en kærlig hånd? Så er du komme til det rette sted. GKservice har dygtige folk med stor erfaring og professionelt udstyr, der kan hjælpe dig med gulvafslibning i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland.

Hvis du ønsker rådgivning eller slibning af dit gulv, er du meget velkommen til at kontakte os. Udover de gode råd kan vi også sammensætte et godt og helt gratis tilbud, der tager udgangspunkt i dine ønsker til dit gulv. Og det er selvfølgelig til en skarp pris, der ikke ødelægger dit budget. Skal vi hjælpe dig med dine gulve, så du igen kan nyde synet af et smukt og stærkt trægulv?