• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Aarhus

Gulvfirma med 10+ års erfaring

Er du på udkig efter et professionelt gulvfirma, der kan hjælpe dig med gulvafslibning i Aarhus, så er du kommet til det rette sted. GKservice har nemlig mere end 10 års erfaring med slibning af trægulve for kunder i hele landet. Vi arbejder med gulve hver eneste dag og har derfor de kompetencer, der skal til for, at du kan få veludført gulvarbejde.

Vi har hjulpet private og erhvervskunder med små og store opgaver, der alle har ført til flotte resultater og en masse glade kunder – det er altså en garanti for dig, da du kan regne med gulvarbejde i høj kvalitet til gode priser. Skal vi hjælpe dig med dine gulve, så du igen kan nyde synet af et smukt trægulv?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange grunde til at vælge os

Hos GKservice er faglige kompetencer og god service vigtige dele for os, når vi møder vores kunder. Vi gør meget for at sikre, at deres ønsker og behov høres, så de matcher det udførte arbejde. Det er nemlig sådan, vi sikrer professionelle resultater, der skaber stor glæde.

Hvis du skal have udført gulvafslibning i Aarhus, er det vigtigt med hjælp fra kompetente gulvfolk. Og dem har vi. Derudover bruger vi professionelle maskiner og materialer i den bedste kvalitet til at sikre dig stærke resultater – men der er også mange andre fordele ved et samarbejde med os:

  • 10+ års erfaring med slibning af trægulve
  • Dygtige gulvmænd med professionelle maskiner
  • Rådgivning, der er tilpasset til dine behov
  • Et skræddersyet tilbud med 3 års garanti
  • Tryghed for godt, holdbart håndværk

Værdifuld rådgivning til dit behov

Hos GKservice er godt håndværk blot én af de ting, du får fra os. Professionel rådgivning og brugbar vejledning er noget andet. Vi gør nemlig meget ud af at sikre, at dine behov imødekommes. På den måde kan vi give dig råd, som skaber endnu mere glæde af vores udførte arbejde.

Ofte får vi flere spørgsmål til vores ydelser eller det arbejde, vi skal udføres hos kunderne. Derfor svarer vi f.eks. på spørgsmål som disse:

  • Har mit gulv brug for afhøvling eller afslibning?
  • Hvilken type efterbehandling skal mit gulv have?
  • Hvordan gør jeg gulvene rene på bedste vis?

Spørgsmål kan der være mange af. Men vi har heldigvis dygtige medarbejdere med en masse viden på området. De kan hjælpe dig, så du får svar på dine spørgsmål og glæde af dine nyslebne gulve i længere tid. Det ser vi som gode service og ekstra værdi for dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud

Skal du have slebet dine trægulve, så er det vigtigt, at du får hjælp af dygtige folk med erfaring i netop gulvrenovering. Det sikrer nemlig dig den bedste løsning i forhold til dine ønsker og behov.

Hos GKservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i Aarhus og mange andre jyske byer. Er det noget, du kan bruge, så giv os et kald og få et gratis og uforpligtende tilbud på slibning og efterbehandling af dine gulve. Vi kan med garanti sikre dig et stærkt resultat, som du bliver meget glad for.