• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Birkerød

Få gulvafslibning af et firma du kan stole

Trænger dine trægulve til en renovering? Så er det nok på tide, at du får bestilt tid til en gulvafslibning i Birkerød. Efter endt slibning og efterbehandling kommer dit gulv til at fremstå så flot som nyt, så du igen kan nyde synet af det.

Lad os klare denne opgave som dit lokale gulvfirma så du kan være sikker på, at resultatet bliver smukt og holdbart. GKservice har mere end 10 års erfaring med slibning af trægulve, så vi ved præcist, hvordan din opgave skal gribes an. Det sikrer dig et professionelt resultat, som du kan få stor glæde af i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gode grunde til at vælge os til opgaven

Når du har konstateret, at dit trægulv har brug for en gulvrenovering, så bliver det næste skridt, at du beslutter dig for, hvilken form for slibning det skal være. Her hos GKservice vil du altid få god vejledning i forhold til, hvordan dine gulve kan behandles – der er nemlig flere muligheder.

Vi hjælper med alt fra gulvafhøvling til slibning af dine gulve, når de har brug for en kærlig hånd. Vores dygtige gulvfolk er udstyret med de bedste værktøjer og redskaber, således vi altid kan udføre arbejdet professionelt og knivskarpt. Vores glade kunder og gode resultater kommer sig altså af følgende:

  • Mere end 10 års erfaring i branchen
  • Et passioneret og professionelt mandskab
  • Rådgivning fra start til slut
  • Løsninger, der er skræddersyet efter dine behov og ønsker
  • Trygheden ved at vælge os og garantien for et godt resultat

Som et landsdækkende gulvfirma kan du derfor roligt vælge os til din gulvafslibning i Birkerød og se frem til et flot og holdbart resultat.

Kompetent og personlig rådgivning

Vi yder vi dig kompetent og personlig rådgivning fra start til slut, så vi får valgt den helt rette løsning og ender ud med det bedste resultat. Vores team og det gode arbejde vi udfører, kommer sig af de mere end 10 år vi har på bagen. Det er din garanti for et solidt resultat – hver gang.

Vi hjælper dig gerne med professionel rådgivning, så du får valgt den helt rette løsning i forbindelse med din gulvafslibning i Birkerød. Og vi kan også hjælpe dig med lignende opgaver andre steder på Sjælland. Nogle af de emner, vi ofte hjælper andre kunder med er f.eks.:

  • Valg af gulvafhøvling eller –afslibning
  • Valg af lud, lak eller olie til gulvene
  • Vejledning til god rengøring og vedligeholdelse

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi giver den mest fordelagtige løsning

Overvejer du at få slebet dine gulve, så bliver du nok også overrasket over prisniveauet her hos GKservice. For vi går op i at kunne tilbyde skarpe og konkurrencedygtige priser, der ikke ødelægger dit budget. Og med god rådgivning oven i pakken får du blot endnu mere værdi for dine penge.

Du kan altid få udarbejdet et individuelt tilbud, og du betaler ikke, før du har godkendt det færdige arbejde. Således kan du få et uforpligtende tilbud og en god dialog med os, inden vi sætter noget i gang. Dette giver dig tryghed og sikkerhed for godt håndværk med et flot resultat til følge.