• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Bogense

Få flotte og holdbare gulve med en gulvafslibning

Har du et trægulv, der har mistet sin glans og dets flotte naturlige look, så kan en gulvafslibning bringe livet tilbage til træet. GKservice har mange års erfaring med renovering af trægulve, og vi kører ud i Bogense såvel som på resten af Fyn. Hver enkelt gulvsliber har et indgående kendskab til alle gulvtyper samt forskellige former for efterbehandling, og vi bestræber os på at levere det bedste resultat hver gang.

Vores professionelle gulvafslibning udføres med maskiner af høj kvalitet, og fordi det medfører en smule støvgener, er det nødvendigt at tømme rummet for møbler, mens arbejdet står på. En typisk afslibning af gulve samt efterbehandling tager 2-3 hverdage, og GKservice sætter fleksibilitet i højsædet, så du bliver generet mindst muligt af arbejdet.

Ønsker du en stærk samarbejdspartner til dit gulvprojekt, så kontakt GKservice idag. Vi sidder klar til at rådgive dig på telefon eller mail, og vi kommer også gerne forbi dit hjem i Bogense, hvis det er nødvendigt – og det er naturligvis ganske gratis og uforpligtende.

Få et uforpligtende tilbud

En gulvafslibning kræver efterbehandling

Når dit gulv er slebet, så er træet fuldstændig blotlagt, og selvom det ser rigtig flot ud, så tåler det ikke daglig slitage i denne tilstand. Derfor er det nødvendigt med en efterbehandling, og her er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Lakering, ludbehandling, oliering, sæbebehandling og maling er de mest populære overfladebehandlinger, og vores medarbejderstab i Bogense fortæller gerne mere om den enkelte teknik. Kort fortalt er der følgende at sige om efterbehandling:

Vælger du at få dine gulve lakeret, så opnår du den absolut højeste slidstyrke, og lakken kan enten være mat, halvblank eller blank. Denne løsning er blandt andet populær på gamle skibsplanker, hvor du bevarer historien og gør gulvene behagelige og sikre at gå på.

Oliering af gulvet er også en populær teknik, der giver næsten ligeså stor slidstyrke som lakering. Olien trænger ned i træets overflade og hærder op. Derved får du et stærkt og smudsafvisende gulv, der kan holde i mange år med den rette vedligeholdelse.

Hvis trægulvet ludbehandles, får farven et lysere look, ligesom du forhindrer træet i at gulne. Ludbehandlingen er ikke smudsafvisende, og derfor bør denne form for efterbehandling afsluttes med enten olie eller sæbebehandling.

En sæbebehandling er den form for efterbehandling, der giver gulvet det mest naturlige look. Det er ikke så slidstærkt som lak og olie, og det kræver en del vedligehold, men til gengæld opnår du et smukt og naturligt udseende.

Vælger du GKservice til at stå for din gulvafslibning, så rådgiver vi selvfølgelig også i efterbehandling samt efterfølgende vedligehold. Med GKservice i Bogense er du og dine gulve i helt trygge hænder.

Vi udarbejder gerne et tilbud

Hos GKservice har vi ingen vejledende priser på gulvafslibning, men vi udarbejder med glæde et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Vi lægger vægt på en gennemsigtig og åben kommunikation, og vi overholder altid vores aftaler. Bor du i Bogense, kan vi komme forbi på din adresse, så vi sammen kan gennemgå opgaven og dine ønsker til resultatet – alternativt kan du ringe eller sende en mail.

Vores kunders tilfredshed ligger os meget på sinde, og vi er oprigtigt stolte af de mange gode anmeldelser, vi får af vores tidligere kunder. Du er velkommen til at læse dem, så du kan få et indblik i den service, vi tilbyder.

Er du nysgerrig på prisniveauet for en afslibning af dit gulv, kan du tjekke vores priseksempler, hvor du kan se, at vi har fokus på kvalitet og service til skarpe priser. De konkurrencedygtige priser kan vi tilbyde, fordi vores medarbejdere har mange års erfaring med renovering af trægulve, og de ved, hvordan de skal arbejde, så opgaven bliver løst effektivt og flot. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og bor du i Bogense kan du trygt lægge din opgave i hænderne på GKservice’ profesionelle gulvslibere.

Priseksempler

Her er 3 eksempler på tidligere udførte gulvopgaver.
Ønsker du også et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, så kontakt os i dag.

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 40 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 6.300,- inkl. moms

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med 1x hvid lud + hvid sæbe
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 9.800,- inkl. moms