• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Brabrand

Få holdbare gulve med GKservice

Hvis dit gulv med tiden har mistet sin glød og naturlige udstråling, kan du med fordel overveje at få hjælp af et professionelt gulvslibningsfirma. Det er naturligt, at træ med tiden får et trist og mere gråt skær. Men det er muligt at få dit gulv til at se ud, som var det nyt. Løsningen er en gulvafslibning, så du får en flot og ensartet træflade.

Hvis du vil være sikker på det bedste resultat, skal du få professionel hjælp til din gulvafslibning i Brabrand. GKservice har udført gulvrenoveringer i hele landet i mere end 10 år. Vi har derfor både erfaringen og ekspertisen til at udføre din renovering, så dine gulve er i trygge hænder hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Erfarne gulvslibere leverer flotte resultater

Med eksperthjælp undgår du unødvendige bekymringer og uforudsete problemer. Vi sørger nemlig for en tryg og effektiv proces, så du blot skal nyde det endelige resultat, som du får glæde og nytte af i mange år. Og det er blot én af fordelene ved et samarbejde med os:

  • Kompetente gulvfolk med professionelt udstyr
  • Gulvarbejde til dit behov
  • Altid en fast pris
  • 3 års garanti på udført arbejde

Vi ved, at vi er gode til vores arbejde og går ikke på kompromis med hverken vores udførte håndværk eller de anvendte materialer. Derfor lover vi dig tre års garanti på alle vores gulvydelser. Vores arbejde er nemlig i højeste kvalitet. Søger du en dygtig gulvsliber, der kan udføre din gulvrenovering i Brabrand eller et andet sted i det jyske, er vi det rigtige valg.

Professionel gulvafslibning i Brabrand

Vi er stolte af vores fag, og med de mange års erfaring er der ikke den opgave, vi ikke har løst. Det har givet os en masse erfaring, så vi med sikkerhed også kan føre dine gulvdrømme ud i livet.

For os er godt håndværk og høj kvalitet en selvfølgelighed ligesom god service og professionel vejledning. Der er derfor ingen grund til at fortvivle, hvis du er novice inden for renovering af trægulve. Vores dygtige medarbejdere er klar til at yde den rådgivning, som du har behov for, og vi kan naturligvis også hjælpe med din gulvafslibning i Brabrand.

Med vores landsdækkende service oplever vi ofte, at vores kunder har brug for råd og hjælp, og derfor svarer vi tit på spørgsmål, der minder om disse:

  • Kan mit gulv afslibes?
  • Hvilken efterbehandling er mest holdbar?
  • Hvordan vedligeholder jeg bedst mit gulv?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et gratis tilbud

Vil du gerne have professionel hjælp til din gulvafslibning Brabrand, er GKservice et rigtig godt valg. Vi stiler altid efter at levere gulvafslibning i højeste kvalitet uanset opgavens omfang og til en fast pris, hvor alle kan være med.

Er du i tvivl om, hvad du bør vælge af behandling til dit gulv så send os en mail eller giv os et kald. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan være behjælpelige med din gulvfornyelse. Vi hjælper gerne med at vælge den rigtige behandling og udarbejder et personligt tilbud, der både omfatter afslibning og efterbehandling af dit gulv. Vil du gerne høre mere? Så tøv ikke med at kontakte os.