• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Brøndby

Styrk dit gulv med en gulvafslibning

Hvis dit gulv ser slidt ud, og du savner det flotte udseende, som det havde for flere år siden, da det var helt nyt, er der ingen grund til at fortvivle. For rigtig mange er trægulve den bedste løsning til boligen, så det fremstår flot og indbydende. Men med hakker og grimme misfarvninger mister det hurtigt sin charme. Med hjælp fra et professionelt firma kan du heldigvis hurtigt få dit gulv styrket og give det et flot udseende igen.

GKservice har stor erfaring inden for branchen. I mere end 10 år har vi udført renovering af trægulve, og vi er specialister i at udføre gulvafslibning og -afhøvling. Med os som dit professionelle firma til at udføre din gulvafslibning i Brøndby, er du sikker på et resultat, du får glæde af i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Eksperter du trygt kan stole på

Når du vælger at bruge et professionelt gulvfirma i Brøndby, er du sikker på at få kvalificeret rådgivning, erfaring og ekspertise – sagt på en anden måde, er du sikker på at kunne regne med GKservice.

Med os som dit professionelle kort på hånden, ved du, hvad du får. Ved hver opgave stræber vi efter at levere gulvarbejde i allerbedste kvalitet, så det matcher vores kunders ønsker og behov. Så uanset hvor stor eller lille din opgave er, kan du være sikker på, at du trygt kan overlade din opgave til os. Vi er både stolte af og glade for vores arbejde, men det skyldes udover hårdt arbejde og faglig stolthed flere andre ting:

  • Over 10 års erfaring med gulvafslibning
  • Kompetente gulvslibere og professionelt udstyr
  • Gulvarbejde i høj kvalitet, der tilpasses dit behov
  • Professionel rådgivning med afsæt i dine ønsker og behov

God rådgivning er vores standard

For os er godt håndværk vigtigt og en selvfølge i vores arbejde. Men derudover har vi også et ønske om at hjælpe vores kunder bedst muligt, når det gælder rådgivning, så vores kunder får det bedste udgangspunkt for et renoveret gulv, der opfylder deres ønsker.

Når du er i kontakt med GKservice er det kompetente medarbejdere, du står over for. Med vores landsdækkende service har vi altid en gulvsliber i dit nærområde, når du har brug for professionel hjælp til gulvafslibning i Brøndby eller en anden by på Sjælland. Du er sikker på et godt resultat, hver gang du samarbejder med os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakts os og få et gratis tilbud

Når du søger et erfarent gulvfirma, der kan udføre din gulvafslibning i Brøndby eller et andet sted i landet, så er vi det helt rigtige valg. Er du ikke helt overbevist, kan du altid starte med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi hjælper gerne med at afklare, hvilken behandling, der er bedst egnet til dit gulv og derefter udarbejde et tilbud, der både omfatter afslibning og efterbehandling til en rigtig god pris. Tilbuddet tager afsæt i dine ønsker og behov, og prisen er selvfølgelig inklusive tre års garanti på vores udførte arbejde. Vi ved nemlig, at vi er gode til vores arbejde og at du får glæde af det i mange år.