• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Fredericia

Håndværk i bedste kvalitet

Har trægulvene i din bolig brug for et mere indbydende udtryk, så kan et professionelt gulvfirma skabe flotte resultater, som du vil få stor glæde af i mange år. Med gulvafhøvling og gulvafslibning får dine falmede eller slidte gulve et frisk og tiltrængt pust, der vil give dem nyt liv.

For at være sikker på, at dine gulve får den rette behandling, er valget af et professionelt gulvfirma i Fredericia vigtigt. Kombinationen af erfaring og ekspertise er nemlig med til at give dig en garanti for veludført gulvarbejde. Og det kan GKservice levere.

Specialister i gulvarbejde

GKservice er specialister i gulvarbejde og udfører afhøvling og gulvafslibning i Fredericia og omegn, der skaber tydelige resultater med flotte trægulve til følge. Vi har hjulpet mange kunder med afhøvling eller afslibning af deres trægulve samt udført den vigtige efterbehandling, hvor valget af lud, lak eller olie kan have stor betydning for det endelige resultat. Efterbehandlingen fuldender gulvenes nye, flotte udseende og giver samtidig dine trægulve bedre beskyttelse, så du kan få glæde af dem i endnu længere tid.

Vi bruger kun uddannede fagfolk, der har stor erfaring med at udføre gulvarbejde i høj kvalitet. Og det sætter vores mange tilfredse kunder stor pris på. Uanset om vores opgaver har været små eller store, enkle eller komplicerede, så har vi skabt flotte resultater, som vores kunder er blevet utrolig glade for.

Få et uforpligtende tilbud

God service skaber bedre resultater

God service er vigtigt for os. Når vi skal udføre gulvafslibning eller gulvafhøvling i Fredericia eller omegn, vil vi gerne komme på besøg og vurdere opgaven på nærmeste hold. Det er med til at sikre, at dine gulve får den optimale behandling, så du får mest mulig glæde af dem.

Vores fokus på god service er også vigtigt, da vi ønsker at være det bedste gulvfirma i Fredericia. Og derfor kan vi også rådgive eller inspirere dig i forhold til din opgave, så du får det bedst mulige resultat, der passer til dit behov.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Vi tilbyder gulvafslibning og –afhøvling af trægulve i høj kvalitet til priser, der er til at betale. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 7174 9595 eller sende en besked til info@gkservice.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dine trægulve. Du kan selvfølgelig også få et uforpligtende og helt gratis tilbud på din opgave.