• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Frederikssund

Stor erfaring giver flotte resultater

Er du træt af kedelige og nedslidte gulve? Men synes du, det bliver lige lovlig dyrt at få lagt helt nye planker? Så er der heldigvis hjælp at hente for dig. Hos GKservice vil vores professionelle og kompetente folk tage vare om dine trægulve, så de kommer til at se ud som nye efter en professionel gulvslibning.

Med mere end 10 års erfaring garanterer vi, at vi altid leverer service i topkvalitet, så du ender ud med et resultat, du er rigtig godt tilfreds med. Du kan nemt og hurtigt få en gulvafslibning i Frederikssund, der matcher dine ønsker og behov. Skal vi hjælpe dig med at få flotte trægulve?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelle gulvfolk til dine gulve

Trægulve er noget, man skal værne om. Er du bosat i Frederikssund og ønsker at få dine gulve slebet, er det derfor vigtigt, du vælger et firma, der ved, hvad de laver.

GKservice har over 10 års ekspertise, når det kommer til afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve. Du er derfor garanteret topprofessionelt arbejde og stor erfaring, hvis du vælger os som din gulvpartner.

Det er ikke blot i Frederikssund og omegn, vi har eksperter. Vi er et landsdækkende firma, der dermed er i stand til at yde service på dine gulve, uanset hvor i landet, du har behov for en gulvafslibning. Hvor end du har brug for hjælp, er der flere fordele at hente hos GKservice:

  • Vi skræddersyer et tilbud med den rette service til den rette pris
  • Vi lover altid 3 års garanti på det arbejde, vi udfører for dig
  • Vores professionelle folk sikrer, at du slipper for bekymringer
  • Vi har mere end 10 års erfaring med afslibning af gulve

Gode gulvtilbud i Frederikssund

Vi er et firma med den overbevisning, at alle skal have mulighed for god og billig behandling af deres gulve – også selvom du ikke af placeret i centrum af storbyerne. At du bor i Frederikssund eller omegn, bliver derfor ikke en barriere for, at du kan få behandling af dine gulve med lige så god og hurtig service som alle andre steder i landet.

 

Vi bestræber os på at nå ud til alle dele af landet, så alle kan være med. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os og høre, hvilke muligheder der er for dig, uanset hvor på Sjælland, du bor, og hvad det vil koste dig med en gulvafslibning i Frederikssund.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionel service gennem hele processen

For os er det ikke blot vigtigt, at vi ender ud med et gulvresultat, vi selv synes er flot og kan stå inde for. Det vigtigste for os er, at du som kunde ender ud med at være tilfreds – ikke blot med slutresultatet, men med hele arbejdsprocessen.

Derfor har du også mulighed for at få et ganske uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Frederikssund, hvor vi kvit og frit vil vurdere, hvad dine gulve bør få af behandling, og hvad det samlet set kommer til at koste dig. Skal vi hjælpe dig, så du igen kan nyde synet af flotte trægulve?