• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Galten

Veludført, lokalt håndværk

Alle boliger fortjener et gulv, der er flot og indbydende og i høj kvalitet. Hvis du går med tanker om at sælge boligen eller blot ønsker at opnå et flottere helhedsindtryk, er gulvet i din bolig et sikkert sted at starte. Uanset hvor medtaget dit nuværende gulv er, kan det med stor sandsynlighed fornyes. Ofte er en gulvafslibning nok, så den nedslidte overflade fjernes.

Hvis du skal bruge gulvafslibning i Galten og ønsker et suverænt resultat, så er du nødt til at få hjælp fra de bedste folk. GKservice er et professionelt gulvfirma, der har den nødvendige erfaring og viden til at udføre din gulvafslibning til perfektion. Så søger du et erfarent gulvfirma, er vi det helt rigtige valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Erfarne fagfolk sikrer dig flotte resultater

Vi har udført gulvrenoveringer i hele landet i mere end 10 år. Vores landsdækkende service er ensbetydende med, at vi kan hjælpe med gulvafslibning i Galten eller i en anden jysk by, hvis det er dér, du har brug for vores hjælp.

Vores mange års erfaring gør, at du altid kan regne med at få afslebne gulve, der er 100 % i orden. Vi er stolte af vores fag og går ikke på kompromis med vores håndværk, hvilket vores arbejde også afspejler. Derfor får du også altid tre års garanti på vores udførte arbejde samt mange andre fordele:

  • Gulvydelser med afsæt i dine ønsker
  • Gulvarbejde i høj kvalitet fra kompetente fagfolk
  • Professionel rådgivning og god service
  • Tilbud, der er skræddersyet ud fra din opgave

Professionel rådgivning og god service

Vi har et mål om at være dit foretrukne gulvfirma i Galten. Derfor stiler vi altid efter at udføre godt håndværk og give vores kunder den bedste service. Du får derfor en tryg, effektiv og professionel proces, når vi hjælper med din opgave.

For os er kompetent rådgivning en vigtig del af vores gode service. Derfor svarer vi tit på spørgsmål om alt lige fra valget mellem afslibning og afhøvling til valget mellem lak- eller oliebehandling til den daglige rengøring af det nye gulv. Valget af behandling til dit gulv har afgørende betydning for holdbarheden og det flotte udseende, og vi hjælper dig gerne til at få mest mulig nytte og glæde af dit gulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tag kontakt og få et gratis tilbud

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der er bedst egnet til dit gulv, kan du altid kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller giver dig mere information om vores gulvydelser, hvis du ønsker det. Vi kommer gerne med vores professionelle vurdering af dit gulv, f.eks. i forbindelse med valg af efterbehandling. Vi lytter altid til kundernes ønsker, så det er afsættet for vores arbejde.

Hos GKservice kan du altid få et uforpligtende tilbud på din gulvafslibning i Galten. Det inkluderer en fast pris, så du slipper for uforudsete ekstraomkostninger og bekymringer, der giver søvnløse nætter. Så snart du kontakter os, er du allerede et skridt tættere på, at din bolig får flotte slidstærke gulve.