• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Haderslev

Stor erfaring med gulvslibning

Trænger gulvet i din bolig til fornyelse efter mange års brug, der måske endda har resulteret i grimme pletter, hakker eller ridser? Hvis dit trægulv bærer tydelig præg af dig og din families aktive livsstil, så er en simpel gulvslibning nok til, at gulvet igen kan fremstå smukt og stærkt. Men for at få de bedste resultater skal du have fat i et kompetent gulvfirma, der er vant til at arbejde med trægulve.

GKservice har mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen. Vi tilbyder gulvafslibning i Haderslev og resten af landet, der håndteres af dygtige gulvmænd med professionelle maskiner. Hvis høj kvalitet til en god pris er noget, der tiltaler dig, så er vi et rigtig godt match. Så skal vi hjælpe dig med din gulvopgave?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få glæde af vores kernekompetencer

GKservice er et dansk firma med stærke kompetencer inden for renovering af trægulve. Skal du, eller nogen du kender have udført gulvafslibning i Haderslev, så er der garanti for flotte gulve med stor slidstyrke hos os. Det er der flere grunde til, at vi kan sige:

  • Veludført gulvarbejde, der inkluderer 3 års garanti
  • Mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen
  • Dygtige gulvfolk og materialer af den bedste kvalitet
  • Rådgivning og tilbud, til dine behov
  • Større sikkerhed for godt håndværk

Ikke nok med, at du kan få udført godt håndværk til dine trægulve – vi tilbyder også afslibning og efterbehandling af trapper med samme flotte resultater til følge.

Til hver eneste af vores opgaver bruger vi erfarne folk, der ved, hvordan man tager sig af gamle eller slidte trægulve. Vi tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker og behov, så du får et nyslebet gulv, der matcher dine forventninger. Dét er med til at skabe glæde og tilfredshed med det udførte arbejde.

Vejledning du får glæde af

GKservice tilbyder gulvafslibning i Haderslev og mange andre byer i Jylland. Derudover gør vi også meget for at rådgive og vejlede vores kunder, så de får mere viden om deres gulve og endnu større glæde af vores arbejde.

Vi hjælper tit vores kunder med at besvare spørgsmål, som de længer har haft i tankerne. Vi har dog en masse viden på området, hvilket gør, at vi kan snakke længe om emner som disse:

  • Forskel mellem afhøvling, afslibning og finslibning
  • Overvejelser ved valg af efterbehandling
  • Gode råd til rengøring og vedligeholdelse

Med GKservice ved din side kan du være sikker på kyndig vejledning og veludført håndværk. Derfor kan du trygt tage kontakt til os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud

Skal gulvet slibes, så det igen kan stråle og gøre hjemmet indbydende? Med GKservice får du høj kvalitet til en god pris. Og dét er ikke bare noget vi siger – vi lover dette, hvilket vores mange andre kunder også har oplevet på egen hånd.

Så har du brug for et professionelt gulvfirma, der kan levere varen til tiden og uden en masse ekstraomkostninger, så skal du tage kontakt til os. Ring i dag eller send en mail; så svarer vi hurtigst muligt og giver dig muligheden for at få et uforpligtende tilbud med fokus på dine ønsker og behov.