• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Hammel

Lokal gulvsliber i Hammel

Synes du, at gulvet i din bolig har fået et trist udseende? Uanset om du går med salgstanker eller blot ønsker at forbedre din boligs helhedsindtryk, så er gulvet det helt rigtige sted at starte. Og ofte er det en billigere løsning end at lægge et helt nyt gulv. Med hjælp fra et professionelt firma er du sikker på at få pustet nyt liv i de gamle gulve. Der er altså flere fordele ved at forny det eksisterende gulv i boligen med en gulvafslibning.

GKservice er specialister i renovering af trægulve, hvor vores helt store ekspertise er inden for især afslibning og afhøvling. Vi leverer altid gulvafslibninger, der er 100 % i orden og i højeste kvalitet. Vil du gerne have glæde af dit gulv i mange år, så lad os hjælpe med din gulvafslibning i Hammel.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Dygtige og erfarne fagfolk

Hos GKservice har vi over 10 års erfaring inden for gulvbranchen. Vi lytter til vores kunders ønsker, så det er udgangspunktet for vores arbejde. Vores kompetente medarbejdere stiler altid efter at udføre håndværk, der er en fryd for øjet og som samtidig er robust, så det kan give glæde i mange år. Vi sikrer, at du får det bedst mulige resultat.

I kraft af vores landsdækkende service har vi gennem årene hjulpet mange kunder, uanset om de har brug for gulvafslibning i Hammel eller et andet sted i Jylland. Vi har altid en professionel tilgang og sikrer kunden en effektiv og sikker renoveringsproces, hvor de er sikre på følgende:

  • Erfarne gulvslibere, der bruger professionelt udstyr
  • Gulvarbejde, der passer til dit behov
  • Høj kvalitet og professionel vejledning
  • 3 års garanti på alt udført arbejde

Den bedste gulvservice i Hammel

Udover at leverer gulvafslibning i allerbedste kvalitet stræber vi efter at yde den bedst mulige service, der indebærer kompetent vejledning. Vores dygtige gulvslibere har alle bred faglig viden, og de deler den gerne med kunderne. Så uanset om du er i tvivl om valget af behandling til dit gulv eller blot ønsker gode råd om vedligeholdelsen af dit nye gulv, så kan vi hjælpe dig.

Vi tager afsæt i dine kriterier til et nyt gulv og giver også gerne vores professionelle vurdering af dit gulv, inden du endeligt bestemmer dig for, hvordan det skal behandles. Hvis du ønsker hjælp af et professionelt gulvfirma i Galten, hvor god rådgivning og service er en selvfølgelighed, er vi det rette valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Vil du gerne have hjælp til din gulvafslibning i Hammel? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gerne give et gratis og uforpligtende tilbud på din afslibningsopgave, så du er et skridt tættere på at få flotte, nye gulve.

Prisen på gulvafslibning varierer afhængigt af opgavens omfang, og hvilke ydelser du skal have udført. Men du er altid sikker på en fast pris, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser. Skal vi lave et gratis tilbud til dig? Så grib telefonen og giv os et kald eller send os en mail.