• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Hinnerup

Skal dit trægulv have flere leveår?

Hvis du overvejer en professionel gulvafslibning i Hinnerup, er det højst sandsynligt fordi, du oplever, at dit gulv er blevet trist at se på. Måske går du med salgstanker, eller måske ønsker du blot at forny din boligs helhedsindtryk for din egen og familiens skyld. Uanset grunden er gulvet et godt sted at starte, hvis din bolig trænger til fornyelse.

Det kan ikke undgås, at et trægulv med tiden bliver grimmere og måske endda får hakker i overfladen. Med hjælp fra GKservice er du sikker på at få et professionelt resultat, fra et firma du kan regne med. Vi er specialister i at renovere trægulve, så hvis dit gulv skal have en kærlig hånd, er vi de rigtige at søge hjælp hos.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionel gulvafslibning giver et flot resultat

Med mere end 10 års erfaring inden for gulvbranchen har vi efterhånden løst mange opgaver. Vi er så gode til vores arbejde, at du altid er sikker på, at der er inkluderet tre års garanti i din pris for vores udførte arbejde.

At få slebet dit gulv er et billigt alternativ til at lægge et helt nyt. Vores dygtige medarbejdere sørger for, at dit gulv får den nødvendige behandling, så dine gulvdrømme kan realiseres. Det gælder, uanset hvilken træsort det er fremstillet i.

Vi arbejder hårdt og går ikke på kompromis med vores arbejde eller kvaliteten af de brugte materialer, hvilket bare er nogle af fordelene ved at få udført din gulvafslibning i Hinnerup af os:

  • Afslibning af gulve med afsæt i dine ønsker
  • Gulvarbejde i bedste kvalitet fra erfarne gulvslibere
  • Altid en fast pris inklusive tre års garanti
  • Et skræddersyet tilbud til din opgave

Holdbart håndværk i Hinnerup

Hvis du har brug for professionel gulvrenovering i Hinnerup eller et helt andet sted i det jyske, kan vi hjælpe dig. Det samme er gældende, hvis du har brug for vores hjælp på Fyn eller Sjælland. Vi er et firma med landsdækkende service, hvilket er ensbetydende med, at vores kunder i hele landet har mulighed for samme gode service og håndværk, uanset hvor de befinder sig.

Har du spørgsmål om afslibning af gulve, valg af den rigtige efterbehandling eller hvilke rengøringsmidler, der er bedst at bruge, så kan vi svare på det. Vores faglige viden er stor, og vi deler den gerne med vores kunder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på din gulvafslibning

Leder du efter professionel og erfaren hjælp til din gulvafslibning i Hinnerup, kan du altid kontakte os. Ingen opgave er for lille eller stor, og du vil opleve, at vi altid har en professionel tilgang og sørger for en sikker og effektiv proces, så du blot skal nyde det endelige resultat.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du gerne modtage et gratis tilbud på din opgave så kontakt os. Du kan sende os en mail eller ringe til os – vi ser frem til at høre mere om din opgave og fortælle, hvordan vi kan hjælpe dig med at forny dit gulv.