• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Holbæk

GKservice kan give dit gulv nyt liv

Hvis dit gulv med tiden har fået skrammer eller grimme misfarvninger, ændres hele boligens udtryk. Trægulve er en klassiker i langt de fleste boliger, og vi har fuld forståelse for begejstringen for dem – de tilføjer en naturlig varme og kant til vores rum. Vil du gerne, at dit gulv får samme varme og glød, som da det var helt nyt, kan du heldigvis få det til at ske med hjælp fra et professionelt firma.

Hos GKservice deler vi begejstringen for gulve i træ. Og netop derfor har vi også mere end 10 års erfaring med afslibning og afhøvling i forbindelse med renovering af trægulve. Vi har dygtige og kompetente medarbejdere, der kan hjælpe med din gulvafslibning i Holbæk – så dit gulv er i de tryggeste hænder hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

GKservice er dit erfarne gulvfirma

Vores mange år i branchen har givet os stor ekspertise, som er til din fordel, når du indgår et samarbejde med os. Udover, at vi har både erfaring og ekspertis, så holder vi også, hvad vi lover. Du kan derfor regne med os som dit professionelle gulvfirma næste gang du har brug for en gulvafslibning i Holbæk.

I dag vælger langt de fleste at få hjælp af professionelle folk, når det gælder en gulvrenovering. Og det er der mange gode grunde til for udover, at du får besøg af hårdtarbejdende og grundige gulvslibere, så er du også sikret følgende ting:

  • Færre bekymringer og uforudsete problemer
  • Kompetent vejledning under hele processen
  • Erfarne gulvslibere med professionelle maskiner
  • Garanti på det udførte arbejde

Professionelle gulvydelser i Holbæk

Har du brug for gulvafslibning i Holbæk eller et andet sted på Sjælland, så kan vi hjælpe dig – vi er nemlig et landsdækkende gulvfirma. Det betyder, at vores dygtige gulvslibere aldrig er langt fra dit nærområde, så vi hurtigt kan starte på din opgave.

Vi udfører ikke kun gulvafslibninger til perfektion, men oplever i lige så høj grad en stor efterspørgsel på korrekt vejledning når det gælder behandling af trægulve. Det betyder, at vi ofte svarer på spørgsmål, der minder om disse:

  • Skal mit gulv afslibes eller afhøvles?
  • Hvilken efterbehandling er bedst?
  • Hvilke rengøringsprodukter passer til mit gulv?

Hos GKservice er rådgivning en naturlig del af vores job, hvilket betyder, at du ikke skal betale ekstra for vores faglige viden. Du er altid sikret en fast pris på din opgave, uanset hvor meget rådgivning du har brug for.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få professionel hjælp til dit gulv

Hos GKservice får du gulvafslibning i høj kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vores mission er at levere flotte og holdbare gulve til tilfredse kunder i hele landet. Vil du også gerne have et fornyet gulv, kan du altid kontakte os. Send os en mail eller giv os et kald, så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din opgave.

Du kan altid få et gratis tilbud, der omfatter afslibning og efterbehandling og tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi hjælper med at finde den mest velegnede behandling, så dine gulvdrømme kan realiseres. Med et uforpligtende tilbud fra os er du et skridt tættere på nye trægulve.