• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Horsens

Godt, lokalt håndværk

Fortjener dine gulve ikke et flot og imødekommende udseende, der afspejler høj kvalitet? Alle boliger fortjener flotte gulve, der giver lyst til at betræde dem. Uanset om du går med salgstanker og ønsker at skabe et flottere helhedsindtryk eller bare vil give gulvene i din nuværende bolig en kærkommen hånd, så er afhøvling og gulvafslibning med til at skabe en væsentlig forbedring.

Et perfekt resultat kræver dog den rette kombination af erfaring og kompetencer, og derfor er valget af et professionelt gulvfirma en nødvendighed, hvis du ønsker det bedste resultat. Skal du bruge et gulvfirma i Horsens, der kan klare din opgave til topkarakter, er GKservice et oplagt valg.

Erfarne fagfolk sikrer flotte resultater

GKservice tilbyder gulvafhøvling og gulvafslibning i Horsens og omegn. Vi har mange års erfaring med at skabe flotte resultater og har hjulpet mange forskellige kunder med afhøvling og afslibning af deres trægulve.

Når vi udfører opgaver, uanset om det er små eller store, så benytter vi altid uddannede fagfolk, der har stor erfaring i faget. Det gør, at du kan regne 100 % med et flot og tilfredsstillende resultat, som du kan nyde godt af i mange år.

Tilliden og sikkerheden i forbindelse med vores gulvarbejde samt den efterfølgende tilfredshed med resultatet er bare nogle af grundene til, at vores kunder er glade for samarbejdet med GKservice.

Få et uforpligtende tilbud

Godt håndværk og god service

Hos GKservice ønsker vi at være den bedste gulvsliber i Horsens. Det gør vi ved både at udføre godt håndværk og yde en god service før, under og efter udførelsen af gulvarbejdet. Det er med til at give flotte resultater og stor glæde hos vores kunder, så de føler, GKservice var det rette valg.

En del af den gode service sker ved, at vi både kan rådgive og udføre professionelt gulvarbejde, der også omfatter en effektiv efterbehandling. Behandling af dine gulve er nemlig en klog beslutning, så dine ’nye’ gulve forbliver flotte længere og dermed kan give dig stor glæde i endnu flere år.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne give dig et tilbud på gulvafhøvling eller gulvafslibning i Horsens eller omegn. For at kunne vurdere opgavens omfang og dermed give dig det mest præcise tilbud er det en god idé, hvis vi har mulighed for at se dine gulve på nærmeste hold. Vi kan dog også give dig et uforpligtende tilbud uden at gøre dette.