• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Hvidovre

Forny gulvet med gulvafslibning

Hvis du savner det flotte udseende, som gulvet havde for flere år siden, da det var helt nyt, er der ingen grund til at fortvivle. Det kan nemlig godt få sit flotte udseende igen. I rigtig mange danske hjem, er trægulve den bedste løsning til boligen, så det fremstår flot og indbydende. Men ridser og grimme misfarvninger kan nemt få det til at falme og se mindre kønt ud. Vælger du at få hjælp af et professionelt gulvfirma kan du heldigvis hurtigt få dit gulv fornyet, så det igen får et flot og sundt udseende.

GKservice har mere end 10 års erfaring inden for gulvbranchen, hvor vi især har fokus på at udføre gulvafslibning og -afhøvling, så gulve styrkes og får et flot nyt udseende. Med GKservice som dit professionelle firma til at udføre gulvafslibning i Hvidovre er du sikker på et flot og holdbart resultat, som du og resten af familien kan have glæde af i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Eksperter og flot udført håndværk

Hvis du vælger at bruge et professionelt gulvfirma til din renovering, er du sikker på at få kvalificeret rådgivning og håndværk. Det er nemlig dygtige gulvslibere fra GKservice, der udfører din gulvafslibning i Hvidovre, og os kan du regne med.

Vi stiler altid efter at levere det bedst mulige arbejde – det gælder uanset opgavens omfang. Vores medarbejdere er stolte af deres fag, hvilket afspejles i deres udførte håndværk, som bare er en af fordelene ved, at vi udfører din opgave:

  • Undgå bekymringer og uforudsete problemer
  • Få professionel vejledning under hele processen
  • Erfarne gulvslibere med professionelt udstyr
  • Større sikkerhed for godt håndværk
  • 3 års garanti på vores udførte arbejde

God rådgivning er en selvfølge

Ved et samarbejde med os vil du opleve, at det altid er kompetente og erfarne medarbejdere, du møder. Vores landsdækkende service bidrager til, at vi altid har en dygtig gulvsliber i dit nærområde, når du har brug for professionel hjælp til gulvafslibning i Hvidovre eller i en anden by på Sjælland.

For os er professionel rådgivning lige så vigtig en del af vores arbejde, som flot udført håndværk er det. Vi har et ønske om at hjælpe vores kunder med at få det bedst mulige resultat, uanset deres viden om renovering af trægulve, og det stiller høje krav til os. Vi rådgiver nemlig altid med afsæt i kundens ønsker og forhåndsviden om behandling af trægulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tag kontakt og få et uforpligtende tilbud

Kontakter du GKservice til din næste gulvrenovering i Hvidovre, er du sikker på at få et suverænt resultat. Vi har erfaringen og ekspertisen, der er nødvendig for at behandle dit gulv til perfektion og få det til at se både sundt og flot ud igen.

Vi sørger for et skræddersyet tilbud, der tager afsæt i dine ønsker og behov. Så søger du, et professionelt gulvfirma, der lytter til kundernes ønsker, skal du ikke lede længere. Vores tilbud på din opgave er ganske gratis og uforpligtende og omfatter en fornuftig pris inklusive tre års garanti på vores udførte arbejde. Tøv ikke med at kontakte os – vi ser frem til at høre mere om din opgave.