• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Ikast

Få velslebne gulve med GKservice

Hvis du ofte går og fantaserer om et gulv, der både er slidstærkt og ser flot og sundt ud, så er det måske på tide at gøre noget ved det. Det er et vældigt flot syn, når boligen får et nyslebet trægulv, hvor den varme glød strømmer ud i rummet. Desværre sker det naturligt, at træet mister sit flotte udseende som følge af mange års daglig slitage. Heldigvis er det ofte nok at slibe og efterbehandle gulvet, så det igen får en pæn og stærk overflade.

Vælger du at få hjælp fra et professionelt gulvfirma, er du bedst stillet, når det gælder et resultat, der skal holde i mange år. GKservice er det helt rigtige valg, for vi er eksperter inden for faget. Vi har allerede hjulpet kunder i hele landet i kraft af vores landsdækkende service, og vi kan med sikkerhed også klare din gulvafslibning i Ikast.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionel gulvafslibning til en god pris

Vi har udført gulrenoveringer hos mange glade kunder, og vi stiler hver gang efter at levere færdige resultater, der emmer af høj kvalitet. Vi har mere end 10 års erfaring, og vores dygtige gulvslibere er alle kompetente og har bred faglig viden, som altid er grundlaget for vores udførte arbejde. Med os som din professionelle samarbejdspartner er du blandt andet sikret følgende:

  • Over 10 års erfaring med at slibe gulve
  • Vi bruger kun professionelt udstyr
  • Gulvarbejde tilpasset dit behov
  • God service og professionel rådgivning
  • 3 års garanti på alt arbejde

Den gode nyhed er, at alle de nævnte fordele er inkluderet i vores faste pris. Hos os får du et firma, du kan regne med, og du betaler kun for de ydelser, du modtager. Du får ikke nogen ubehagelige økonomiske overraskelser, når vi hjælper med din gulvafslibning i Ikast.

Veludført håndværk i Ikast

For os er godt og veludført håndværk en selvfølgelighed ligesom professionel rådgivning. Vi oplever dagligt, at vores kunder i hele landet har brug for vejledning, hvilket stiller krav til os, som dit professionelle gulvfirma i Ikast.

Om du er garvet eller helt grøn inden for renovering af trægulve er ligemeget. Vores dygtige gulvslibere vil altid kunne rådgive dig, og vi har altid en kompetent medarbejder i dit nærområde. Uanset om du har brug for vores hjælp til gulvafslibning i Jylland eller på Fyn, så kan vi varetage opgaven.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi slibe dit gulv?

Hvis du har spørgsmål om gulvrenovering, du gerne vil have svar på, eller du gerne vil vide mere om den bedste vedligeholdelse efter en gulvafslibning, så er det os, du skal kontakte. Hos os får du nemlig hele pakken, der består af professionel rådgivning, god service, håndværk i høj kvalitet og ikke mindst en god pris inklusive tre garanti.

Er du stadig i tvivl, kan du starte med at få et ganske uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til at modtage din mail eller dit opkald, så vi kan give dig et skræddersyet tilbud på gulvafslibning i Ikast.