• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Ishøj

Pust nyt liv i dine trægulve

Et flot gulv er vigtigt for udtrykket i dit hjem. Et slidt, misfarvet og ridset gulv kan nemt få et rum til at se kedeligt og gammelt ud. Har årene sat sig i dine trægulve? Har de mistet farve, fået slidemærker og ridser? Så trænger de til en kærlig hånd. Med hjælp fra et erfarent og professionelt gulvfirma kan du puste nyt liv i dine trægulve og få et slidstærkt og holdbart resultat.

Hos GKservice er vi parate til at give dig en gulvafslibning i Ishøj i højeste kvalitet. Med mere end 10 år i gulvbranchen er vi eksperter, når det kommer til gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling. Vores kunder er altid glade og tilfredse, og du kan derfor nemt og sikkert lade os tage hånd om dit trægulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange års erfaring og ekspertise

Mangler du et erfarent og professionelt gulvfirma til at puste nyt liv i dine gamle trægulve i Ishøj, kan du trygt vælge GKservice. Vi yder nemlig landsdækkende gulvservice, der er baseret på mere end 10 års erfaring.

Vores dygtige gulvfolk udfører et professionelt stykke arbejde med stor ekspertise og et godt øje for det gode håndværk. Du kan derfor være sikker på, at vi efterlader dine gulve så gode som nye.

At vores kunder er glade og tilfredse, er det vigtigste for os. Derfor sørger vi altid for, at du får en professionel og personlig rådgivning. Hos os får du bl.a. skræddersyet et tilbud, der passer til lige netop dine ønsker og behov.

Når du vælger GKservice til gulafslibning i Ishøj får du:

  • Et godt stykke håndværk baseret på 10+ års erfaring
  • Personlig rådgivning og et skræddersyet tilbud
  • Flotte gulve i høj kvalitet
  • 3 års garanti på alt udført arbejde

Få dækket dine behov med god rådgivning

Intet behov er det samme. Derfor er det et af vores kerneområder at give alle vores kunder personlig og professionel rådgivning. På den måde sikrer vi os, at du får lige netop dit behov dækket. Vi har dygtige fagfolk ansat rundt omkring i landet, der hurtigt kan stå klar til at hjælpe dig – også på Sjælland.

Når du skal have en gulvafslibning i Ishøj, kan du således finde en lokal fagmand, der står klar til at rådgive og hjælpe dig. Du kan derfor nemt få svar på alt, lige fra om dit gulv har brug for afhøvling, afslibning eller finslibning til, hvordan gulvets skal efterbehandles, vedligeholdes og rengøres.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud

Hos GKservice leverer vi håndværk og service i højeste kvalitet. Vi sørger for, at vores medarbejdere er dig behjælpelige med al den rådgivning, du har brug for, og at vores gulvfolk ordner dine gulve, så de er så gode som nye.

Ønsker du at få et uforpligtende og prisvenligt tilbud på gulvafslibning i Ishøj fra et erfarent og professionelt gulvfirma? Så giv os et kald eller send en mail – så sørger vi for, at du får skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til dine ønsker og behov.