• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning København

Gulvafslibning i København og omegn

Bor du i København eller i en af områderne omkring København, og har du brug for en gulvafslibning eller en gulvafhøvling udført af en professionel virksomhed med mange års erfaring og gode kundeanmeldelser? Så er du kommet til rette sted.

GKservice afsliber og afhøvler gulve i hele København, ligesom vi dækker områderne helt fra Greve og Høje Taastrup til Ølstykke, Hillerød og Nordsjælland. Vi leverer en service og et stykke arbejde af høj kvalitet, og vi bestræber os på at give konkurrencedygtige priser på enhver gulvrenoveringsopgave.

Få et uforpligtende tilbud

Faglighed og stor erfaring

Grundstenene i en professionel virksomhed som vores er stor faglighed og mange års erfaring. Vi anvender uddannet personale, der kender alle gulvtyper og deres forskellige behov, og som ikke mindst er fuldt fortrolige med vores maskinpark. At slibe et gulv er nemlig ikke noget, man bare lige gør. Anvendes maskinerne forkert, så risikerer du, at gulvet bliver ujævnt og får slibemærker – men det sker heldigvis ikke hos os.

Udover den høje faglighed, så ved vi også, at erfaring er alfa og omega i denne type opgaver. Ingen gulve er ens, og der kan opstå komplikationer eller være detaljer, der kræver høj præcision at udføre. Det klarer vi. Vi har mere end 5 års erfaring med afslibning af gulve i København, og derfor tør vi godt kalde os eksperter på området.

Tør du ikke tage vores ord for givet, så læs vores mange kundeanmeldelser fra København og omegn, der vidner om høj service, god kvalitet og effektivt arbejde.

Afslibning eller afhøvling – vi klarer begge dele

Hos GKservice udfører vi både gulvafhøvling og gulvafslibning. Er du i tvivl om, hvad dit gulv trænger til, så ring og få en snak med en af vores gulvslibere eller læs med nedenfor, og se om du bliver klogere.

En gulvafhøvling anvendes, når gulvet er meget medtaget eller har massive skader. Det kan blandt andet være efter en vandskade, hvor træet er begyndt at bule op eller ved fernisgulve, der skal have et nyt og mere nutidigt udtryk. Lim- og spartelrester kræver også en afhøvling, ligesom dybe hakker og store ujævnheder gør.

En gulvafslibning kan anvendes i en lang række andre tilfælde, og en afslibning er rigeligt i de fleste tilfælde. Det kan være, hvis lakken på dine gulve er ved at være slidt, hvis du har fået ridser, misfarvninger og pletter på plankerne elller hvis dine gulve bare er gamle og trænger til at blive frisket op.

Når gulvene er færdigslebet, skal de efterbehandles, og det gøres med enten lak, olie, lud, sæbe eller maling. Er du usikker på holdbarhed, slidstyrke, rengøringsvenlighed og vedligeholdelse, så tager vi gerne en snak om fordele og ulemper ved de forskellige teknikker.

Prisen er individuel

Men når det er sagt, så udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Vi renoverer gulve i både lejligheder, huse og sommerhuse i København og Nordsjælland, og vi kommer gerne helt op på øverste etage, hvis det er nødvendigt. Med så mange forskellige opgaver, kan vi ikke tilbyde en standardpris på gulvafslibning, men er nødt til at tage højde for forskellige faktorer. Heldigvis kommer det både dig og os til gode: Vi kan levere en høj, ensartet service hver gang, og du slipper for at betale for meget for dit gulvprojekt.

Når vi udregner din pris, så kigger vi blandt andet på følgende:

 • Gulvenes nuværende stand
 • Behovet for en afhøvling eller en afslibning
 • Antallet af kvadratmeter
 • Ønsker til efterbehandling

GKservice laver tilbud til hele København samt områder både syd og nord for byen, så du skal ikke tøve med at kontakte os. Vil du have en indikation af prisen, inden du ringer, så kan du med fordel kigge på priseksemplerne på forsiden og desuden have ovenstående faktorer i baghovedet.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Bestiller du et stykke arbejde hos GKservice, så bliver det altid leveret med fuldt fokus på kvalitet og præcision. Det er de små detaljer, der gør forskellen, og dem har vores gulvslibere øje for. De arbejder effektivt og med stor akkuratesse, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten; ikke i det indledende arbejde, ikke under selve slibningen og ikke under efterbehandlingen eller oprydningen. Aldrig.

Hvis vores kompetencer, professionalisme og lange erfaring endnu ikke har overbevist dig om, at vi er den bedste partner i dit gulvrenoveringsprojekt, så kan du med fordel læse et udpluk af vores mange kundeanmeldelser. Du finder kunder fra hele København samt opland, og du vil hurtigt se, at uanset hvor vi har været henne, så har vi leveret en god service og et godt stykke arbejde. Til en skarp pris, vel at mærke.

Du er velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi sidder klar til at rådgive, og vi kommer gerne ud på din adresse, hvis det passer dig bedre.

Priseksempler

Her er 3 eksempler på tidligere udførte gulvopgaver.
Ønsker du også et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, så kontakt os i dag.

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 40 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 6.300,- inkl. moms

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med 1x hvid lud + hvid sæbe
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 9.800,- inkl. moms