• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Køge

Få slidstærke gulve med en gulvafslibning

I dag er træ det mest anvendte materiale, når det kommer til gulve i boliger. Og med træets mange fordele, forstår man godt den store popularitet. Det bidrager til et varmt udtryk, og ønsker du et gulv med mere kant er det f.eks. en mulighed at vælge et mørkere gulv. Men uanset træsorten vil træet med tiden blive slidt at kigge på og måske få grimme skrammer.

Med hjælp fra et professionelt gulvfirma kan du hurtigt og nemt få udført en gulvafslibning i Køge, så gulvet igen kan se smukt ud. GKservice har mere end 10 års erfaring med renovering af trægulve, hvilket betyder, at du er sikret et suverænt resultat med os på hånden. Vi har erfaringen og ikke mindst den faglige viden, der gør, at dit gulv er i trygge hænder hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Erfarne gulvslibere med stor ekspertise

Har du brug for en professionel gulvafslibning i Køge, kan du med fordel kontakte os. Vi er dit stabile og erfarne gulvfirma, der holder, hvad vi lover. Uanset opgavens omfang stiler vi efter at levere slutresultater, der emmer af kvalitet. Men der er yderligere fordele ved at få slebet dit gulv af os:

  • Gulvarbejde udført af erfarne gulvslibere
  • Udgangspunkt i dine ønsker og behov
  • Professionel rådgivning og god service
  • Tilbud, der er skræddersyet til din opgave

Vi vil være din gulvspecialist, som du kan stole på. Derfor er du sikker på at møde kompetente medarbejdere, hver gang du er i kontakt med os. Det sikrer høj faglighed, så vi er bedst muligt kvalificeret til at udføre din opgave.

Kompetent rådgivning i Køge

Vi stræber efter at hjælpe alle vores kunder med den bedste service og rådgivning, så de får mest mulig glæde af deres nye gulv. Med vores landsdækkende service hjælper vi dagligt kunder i hele landet – derfor har vi også en dygtig gulvsliber i dit lokalområde.

Så søger du et professionelt gulvfirma i Køge, hvor god rådgivning, der passer til dit behov, er en del af den gode service, er det os, du skal kontakte. Vores viden er stor, og vi deler den gerne med vores kunder. Det ses tydeligt, når vi flere gange hjælper vores kunder med spørgsmål, der lyder i retning af disse:

  • Kan mit gulv holde til at blive slebet?
  • Skal det efterbehandles med lak eller olie?
  • Hvilket rengøringsmiddel er bedst at bruge?

Hvis du også har brug for professionel rådgivning og dygtige gulvslibere til din gulvopgave i Køge eller et helt andet sted på Sjælland, kan vi hjælpe.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal GKservice udføre din opgave?

Søger du veludført håndværk af gulvslibere, der ikke går på kompromis med kvaliteten, hverken når det gælder materialer eller håndværk, er det os, du skal bruge til at udføre din gulvafslibning i Køge.

Vi sørger for professionelle gulvydelser til faste priser, hvor alle kan være med. Derudover sørger vi også for et gratis og uforpligtende tilbud, der er tilpasset din opgave. Det ved vi nemlig giver det bedste resultat, som du kan nyde godt af i mange år.