• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Kolding

Flot, professionelt resultat

Trænger dine trægulve til nyt liv, så din bolig bliver flottere og mere indbydende at opholde sig i? Gulvafslibning eller –afhøvling, der udføres af erfarne fagfolk, kan skabe imponerende resultater, der giver en synlig forbedring. Det kan f.eks. være en klog investering, hvis en bolig skal fremstå mere præsentabel i forbindelse med et kommende salg.

For at være sikker på, at dine trægulve får den bedst mulige behandling, og du får det resultat, du drømmer om, er det vigtigt at vælge et professionelt gulvfirma i Kolding. Med uddannede og erfarne fagfolk kan du nemlig være sikker på et flot og tilfredsstillende resultat, der vil skabe glæde i mange år.

Fagfolk med stor ekspertise

Hos GKservice er vi specialister i gulvarbejde, som afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve. Vi bruger kun fagfolk, der har erfaring med at udføre gulvarbejde i høj kvalitet. Det er din garanti for flotte gulve, som du kan nyde i mange år.

Vi har hjulpet mange kunder med forskellige opgaver, og vi har altid oplevet stor tilfredshed med vores arbejde, hvilket vi er meget stolte af. Veludført arbejde, som vi kan være fagligt stolte af, har nemlig stor betydning for os.

Få et uforpligtende tilbud

Kompetent gulvfirma i Kolding

Hvis du har brug for gulvafslibning i Kolding, er GKservice et oplagt valg. Vi udfører gulvarbejde i Kolding og omegn, så du kan med garanti få flotte trægulve med hjælp fra os.

For at kunne vurdere omfanget af din opgave, og hvilken behandling der er bedst, er det en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere gulvenes stand og behov på nærmeste hold. Det mener vi, både fordi det gør vores opgave nemmere og det endelige resultat bedre, men også fordi vi synes, at det er en god service for vores kunder.

Ønsket om at yde god service betyder, at vi også rådgiver om, hvilken efterbehandling, der kan give dine trægulve præcis dét udtryk, du ønsker, og samtidig give det længere holdbarhed. Om du vælger lud, lak eller olie til dine gulve, kan nemlig have stor betydning for det endelige udtryk, og her hjælper vi selvfølgelig også.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Hos GKservice vil vi gerne hjælpe dig med at få de flotte trægulve, du drømmer om, og det første skridt på vejen er at kontakte os. Vi kan både hjælpe med inspiration og kompetent rådgivning, ligesom vi selvfølgelig også kan udføre det konkrete gulvarbejde.

Skal du bruge gulvafslibning eller gulvafhøvling i Kolding, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 7174 9595 eller sende en e-mail til info@gkservice.dk for at få et uforpligtende tilbud.