• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Nørresundby

Specialister i gulvafslibning

Skal du bruge professionel assistance til gulvafslibning i Nørresundby, så er du kommet til det rette sted. GKservice er nemlig en virksomhed med speciale i slibning og efterbehandling af trægulve.

Vi har mere end 10 års erfaring, hvilket er din garanti for flotte trægulve til gode priser. Og det skønt at vide, så du kan føle dig mere tryg og sikker i valget af dit gulvfirma. Med mange veludførte opgaver bag os og en masse glade kunder i hele landet ved du allerede nu, at du får gulvafslibning i høj kvalitet – så skal vi hjælpe dig med dine trægulve?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved professionelle gulvydelser

GKservice tilbyder landsdækkende gulvarbejde i form af gulvafhøvling og –afslibning. Derfor kan du også få gulvafslibning i Nørresundby eller andre steder i det nordjyske.

Til alle vores gulvopgaver bruger vi dygtige folk med professionelle maskiner og materialer af den bedste slags. Det ser vi som en garanti for godt håndværk – men der er også andre fordele ved at vælge os til din opgave:

  • Gulvydelser i høj kvalitet inkl. tre års garanti
  • Gratis tilbud og rådgivning til dine behov
  • 10+ års erfaring med slibning af gulve
  • Færre bekymringer og problemer
  • Større tryghed for veludført håndværk

Når du vælger os til en opgave i Nørresundby, så får flotte trægulve, der passer til dine ønsker og behov – godt håndværk skal ikke blot være udført korrekt, men også match kundernes krav til udseende og styrke. Og dét får du hos os.

Flotte gulve til dine behov

Uanset om du ved en masse om trægulve eller ej, så kan du altid regne med GKservice og vores kompetent folk. Vi har stor viden fra branchen, eftersom vi har været i faget i mange år og har sikre en masse danskere flotte trægulve.

Vi yder både veludført gulvarbejde, men også kompetent rådgivning og vejledning, der sikrer yderligere glæde og værdi af det leverede arbejde. Du kan bl.a. få svar på spørgsmål som disse:

  • Skal mine gulve have en afhøvling eller afslibning?
  • Hvilken efterbehandling skal gulvene have?
  • Hvordan gør jeg nemmest mine gulve rene?

Vi ved, at der kan være mange spørgsmål i forbindelse med en gulvslibning. Og vi ved, at det hele kan virke uoverskueligt. Men vi har erfaring og ekspertise til at hjælpe dig. Det er derfor, du bør vælge et firma, der ikke laver andet end at slibe gulve, for så kan du også være sikker på at få en super flot løsning, der kan skabe glæde i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal du have et skræddersyet tilbud?

Hvis du allerede har besluttet dig for, at dine trægulve skal renoveres, så kan vi naturligvis hjælpe dig. Er du derimod stadig i tvivl, så synes vi også, du skal tage kontakt til os. Hos GKservice kan du få et gratis tilbud på gulvafslibning i Nørresundby, der tager udgangspunkt i dine ønsker. Så har du noget at gå ud fra, inden du hopper ud i et samarbejde med et kompetent gulvfirma.