• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Odense

En gulvafslibning giver nyt liv til din bolig

Gulvet har stor betydning for hjemmets samlede udseende. Er det slidt og trist at kigge på, så smitter det af på resten af boligen – også selvom du faktisk har indrettet dig varmt, hyggeligt og personligt. Med en gulvafslibning kan du puste nyt liv i dine trægulve, og dermed give hele boligen en velfortjent makeover, og det behøver faktisk ikke være så dyrt.

Bor du i Odense, så klarer GKservice din gulvafslibning med et effektivt og dygtigt personale, der har mange års erfaring i ryggen. Vi arbejder med præcision og detaljer for øje, og vi leverer altid en høj kvalitet til lave priser.

Vi har ingen standardpriser på gulvafslibning, da alle opgaver er forskellige. Til gengæld laver vi gerne et gratis, uforpligtende tilbud til dig, så du ved, hvad det koster, at renovere gulvet – og vi kommer gerne hjem til dig på din adresse i Odense, så vi sammen kan vurdere gulvenes nuværende stand og gennemgå opgavens omfang.

Få et uforpligtende tilbud

Afhøvling, afslibning eller polering?

Hvis du ikke tidligere har fået slebet din gulve, så kan det være svært at vurdere, om de trænger til en afhøvling, en afslibning eller blot en polering. I Odense såvel som resten af Fyn kører vi ud til vores kommende kunder for at vurdere deres gulve, inden vi afgiver et tilbud. Det er sjældent nødvendigt med en afhøvling, men omvendt kan en afhøvling redde de fleste trægulve med massive skader.

Gulvafslibning udgør størstedelen af vores opgaver, og det skyldes, at det er en teknik, der klarer det meste. Først grovsliber vi for at fjerne rester af gammel overfladebehandling, og derefter finsliber vi gulvet, så det er klar til efterbehandling. Alt i alt fjerner vi ca. 1 millimeter af træets tykkelse, og det er som regel nok til, at både ridser og mørke affarvninger forsvinder.

Når gulvet er slebet færdigt, kommer vi som sagt til efterbehandlingen, og her er der mange muligheder. Du bestemmer naturligvis, hvordan du vil have, at gulvene skal se ud, når vi er færdige, men vi rådgiver dig gerne, hvis du er i tvivl.

Efterbehandlingen er afgørende

Slibearbejdet er det, der gør, at dine gulve igen bliver ridse- og pletfri, men det er efterbehandlingen, der afgør udtrykket og slidstyrken. Vi arbejder både med lud, lak og olie, og vi maler også gerne dine trægulve i en bestemt farve eller behandler dem med sæbe.

Ønsker du et helt lyst trægulv, kan du med fordel vælge en ludbehandling afsluttet med en hvidpigmenteret olie. Det er både slidstærkt og let at holde.

Drømmer du om yderst slidstærkt gulv med en smule skin, og hvor træets farve er dyb og klar? Så er lak nok den rette løsning for dig. Her kan du enten vælge en mat, halvblank eller blank overflade.

Vil du gerne bibeholde træets naturlige farve, så er sæbebehandling et godt bud. Vi udfører den naturligvis helt korrekt, og derfor giver den en udemærket slidstyrke, men denne form for efterbehandling kræver en del vedligehold.

Har du spørgsmål til efterbehandling, så kontakt os endelig. Vi vejleder dig gerne, ligesom vi gerne kommer på besøg i Odense, så vi kan tage snakken i dit hjem.

Priser på gulvafslibning

En gulvafslibning i Odense koster ikke alverden, når den bliver udført af GKservice. Vores gulvslibere er effektive og professionelle, og derfor kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Vi har ingen standardpriser at give dig, da alle opgaver er forskellige i både størrelse, format og materialer, og derfor afgiver vi udelukkende personlige tilbud. Bor du i Odense eller et andet sted på Fyn, så kommer vi gerne hjem til dig og vurderer opgavens omfang – alternativt kan du give os et ring eller sende en mail.

Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil du modtage et gennemsigtigt tilbud, hvor prisen tydeligt afspejler opgaven. Der er ingen skjulte gebyrer, og der vil ikke komme ændringer i prisen undervejs.

Priseksempler

Her er 3 eksempler på tidligere udførte gulvopgaver.
Ønsker du også et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, så kontakt os i dag.

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 40 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 6.300,- inkl. moms

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med 1x hvid lud + hvid sæbe
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 9.800,- inkl. moms