• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Randers

Ønsker du flotte, nyslebne trægulve?

Hvis du er på jagt efter et kompetent gulvfirma, der kan hjælpe dig med gulvafslibning i Randers, så er GKservice er rigtig godt valg. I hvert fald, hvis du vægter gulvarbejde i høj kvalitet og professionel rådgivning højt.

Vi har mere end 10 års erfaring med gulvafslibning til både private og erhvervskunder. Det har givet os en masse glade og tilfredse kunder, der har fået flotte, nyslebne trægulve til gode priser. Når du vælger at bruge os til din opgave, kan du altså være sikker på et stærkt resultat, der holder i mange år. Så skal GKservice være dit gulvfirma i Randers?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi har specialister klar til dig

GKservice er et landsdækkende firma, der har speciale inden for afhøvling, slibning og efterbehandling af trægulve. Vi har dygtige folk med mange års erfaring, som bruger professionelle maskiner og materialer i den bedste kvalitet. Alt dette og meget mere er, hvad du får, når du vælger os til at stå for gulvafslibning i Randers eller i andre jyske byer – men der er også mange andre fordele:

  • Professionelt gulvarbejde med 3 års garanti
  • 10+ års erfaring med gulvafslibning
  • Rådgivning og et tilbud, der tilpasses til dine behov
  • Større tryghed for flotte og holdbare resultater

Vores folk er klar, uanset om du skal bruge hjælp i Randers eller et andet sted i Kronjylland. Vi har lokale håndværkere, der hurtigt kan stå klar, så du kan få ordnet dine trægulve – altsammen selvfølgelig til en god pris.

Få professionel rådgivning

Hos GKservice kan vi også hjælpe dig med slibning af trapper – vores klare fokus er dog på afhøvling, slibning og efterbehandling af trægulve. Det har vi nemlig gjort i mange år hos kunder fra hele landet.

Udover at udføre godt og flot gulvarbejde så tilbyder vi også at hjælpe vores kunder med gode råd og vejledning, som de kan få nytte af. Har du spørgsmål til valget af gulvydelser, så må du endelig spørge os. Vi ser det nemlig som en naturlig del af vores arbejde at hjælpe dig og vores andre kunder med at få besvaret spørgsmål som disse:

  • Skal mit gulve have en afhøvling eller afslibning?
  • Skal mit trægulv lakeres eller behandles med olie?
  • Skal jeg rengøre mit gulv hver eneste dag eller uge?

Med hjælp fra vores dygtige medarbejdere kan du få svar på alverdens forskellige spørgsmål – så længe de har at gøre med gulvarbejde, så kan vi helt sikkert hjælpe dig, så du får den viden, du har brug for.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud

GKservice har dygtige gulvfolk med mange års erfaring og stort kendskab til faget. Med dem får du den høje kvalitet, som du forventer fra et professionelt firma. Så hvis du ønsker gulvafslibning i Randers, der udføres af kvalificerede gulvmænd, så giv os et kald eller send en mail.

Vi kan hjælpe dig med dine gulve – både i form af rådgivning, men også udførelsen af det reelle arbejde. I første omgang får du et uforpligtende tilbud, der skræddersyes til dine ønsker og behov. Så får du nemlig mest værdi for pengene.