• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Ringe

Nyt liv til gamle planke

Uanset om du bor i Ringe, Odense, Assens eller et andet sted på Fyn, så tilbyder GKservice at slibe dine trægulve, så plankerne kan få nyt liv. En gulvafslibning og en efterfølgende overfladebehandling giver gulvet et helt nyt udseende og forlænger levetiden, så du kan bruge det mange år endnu.

Slibning af gulv er en billig metode til at renovere trægulve. Ridser, skrammer, pletter og slidte mærker i overfladen fjernes, og du får en ensartet og jævn overflade på dit nye gulv. Du kan vælge at bibeholde det originale udseende ved at bruge samme efterbehandlingsmetode eller du kan vælge en anden teknik og dermed skabe en helt anden stemning i dit hjem.

Hos GKservice i Ringe bruger vi udelukkende fagfolk og professionelle maskiner til gulvafslibning, og det gør vi for at sikre dig et godt resultat de næste mange år.

Få et uforpligtende tilbud

Forskellen på gulvafhøvling og -afslibning

Der er to forskellige teknikker, der bruges til renovering af trægulve, og de må endelig ikke forveksles.

Gulvafhøvling er aktuelt, hvis gulvene har massive skader, fx som følge af en vandskade. Det kan også være trægulve, der har ligget mange år under et tæppe, hvor der sidder maling-, lim- og spartelrester eller hvis du har fernisgulve. Uanset grunden til afhøvlingen så betyder denne teknik, at der skrælles 3-4 millimeter af gulvets overflade, og det er naturligvis ikke noget man kan gøre ret mange gange, før gulvet er høvlet helt væk.

Gulvafslibning er en mere overfladisk behandling end afhøvlingen, der bruges til at fjerne rester af gammel efterbehandling, ridser, skrammer og små ujævnheder i gulvene. Her fjernes cirka en millimeter af overfladen, og det er derfor en skånsom teknik, der i de fleste tilfælde er nok til at få liv i de gamle planker.

Ved du ikke, om dine gulve skal have den ene eller den anden behandling, så kontakt GKservice i Ringe, der gerne kører ud og vurderer opgavens omfang på din adresse.

Teknikker til efterbehandling

GKservice udfører alle former for efterbehandling af dine trægulve. Når din gulvafslibning er afsluttet, giver vi træet lak, lud, olie eller sæbe alt efter dine ønsker til udseende, slidstyrke og rengøringsvenlighed.

En lakering af dit gulv giver et utroligt slidstærkt og rengøringsvenligt gulv. Du kan vælge mellem mat, halvblank og blank lakering, ligesom der også findes en hvidpigmenteret lak, hvis du ønsker et lysere udseende.

En ludbehandling af dine trægulve giver en lysere farve og afholder træet fra at gulne. Lud har ingen slidstyrke i sig selv, og derfor skal den afsluttes med enten olie eller sæbe.

En oliebehandling giver gulvet et naturligt udseende, og samtidig er det smudsafvisende og næsten lige så slidstærkt som en lakering. Naturolie giver en varm, mat glød, mens hvidpigmenteret gulvolie bibeholder træets lyse farve og skaber en mat overflade.

En sæbebehandling er den teknik, der giver trægulvet det mest naturlige udseende. Behandlingen giver en middel slidstyrke, men en flot, mat og naturlig farve, der dog skal vedligeholdes jævnligt for at bevare det flotte udseende.

Endelig kan du også vælge at male dine gulve, men det anbefaler vi primært til dig, der ikke kan lide træets farve og naturlige spil.

Hvad koster en gulvafslibning?

GKservice arbejder ikke med vejledende priser på gulvafslibning, da det ofte resulterer i, at du kommer til at betale for meget. I stedet kører vi ud til din adresse i Ringe eller taler om opgaven i telefonen, hvorefter vi udregner en specifik pris til dig. På den måde giver vi os selv mulighed for at yde den bedst mulige service, og vi undgår, at du kommer til at betale for meget for renoveringen.

Bor du ikke i Ringe, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører også ud til resten af Fyn og afgiver tilbud på gulvafslibning, -afhøvling og efterbehandling.

Priseksempler

Her er 3 eksempler på tidligere udførte gulvopgaver.
Ønsker du også et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, så kontakt os i dag.

Hvid mat lak

 • Afslibning af 30 m2
 • Behandling med 3x hvid mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 4.500,- inkl. moms

Naturlig mat lak

 • Afslibning af 40 m2
 • Behandling med 3x natur mat lak
 • Inkl. 2 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 6.300,- inkl. moms

Hvid lud og hvid sæbe

 • Afslibning af 70 m2
 • Behandling med 1x hvid lud + hvid sæbe
 • Inkl. 3 dørtrin
 • Bortskaffelse af affald
 • 3 års garanti
fra 9.800,- inkl. moms