• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Sabro

Giv dit gamle gulv nyt liv

Synes du, at et pænt trægulv er vigtigt? Og har det stor betydning for dig, at din bolig fremstår flot og ikke mindst indbydende? Er dit trægulv gammelt, slidt og brugt med grimme ridser og misfarvninger, kan det helt sikker have rigtig stor gavn af en professionel gulvafslibning. Med fagfolk er du nemlig sikret det bedste og mest holdbare resultat.

Hvis du har brug for professionel hjælp til gulvafslibning i Sabro, er GKservice det helt rigtige valg. I kraft af vores landsdækkende service udfører vi gulvafslibning i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi har stor erfaring med gulvrenovering og kan helt sikkert også hjælpe dig til at få et flot og stærkt gulv igen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulveksperter du kan regne med

Når du skal bruge et velkvalificeret gulvfirma i Sabro, er det vigtigt, at du vælger et firma med erfaring og ekspertise – de skal have en bred faglig viden, så du får det bedst mulige resultat.

GKservice har stor erfaring efter mere end 10 år i gulvbranchen. Ingen opgaver er for store eller små – med vores hjælp ved du nøjagtig, hvad du får. Vi har allerede hjulpet mange glade kunder, hvilket er én af mange grunde, der bidrager til vores store glæde ved arbejdet:

  • Over 10 års erfaring med renovering af trægulve
  • Udelukkende brug af professionelt udstyr
  • Gulvydelser i høj kvalitet af erfarne gulvslibere
  • 3 års garanti på alt udført arbejde

Med os får du udført arbejde, der afspejler vores grundige tilgang til hver eneste opgave. Samtidig undgår du unødvendige bekymringer – alt sammen til en fast, fordelagtig pris, der ikke ruinerer dig.

Professionel rådgivning er vores standard

Når du vælger GKservice som din erfarne samarbejdspartner til gulvafslibning i Sabro, er du sikker på at få godt håndværk og kompetent vejledning under hele processen. For os er rådgivning en lige så vigtig del af vores arbejde, som veludført håndværk. For når de to kerneydelser kombineres, leverer vi flotte og holdbare gulve, der skaber stor glæde og nytte.

Når du er i kontakt med GKservice, er det altid en dygtig og erfaren medarbejder, du møder. Så uanset om dine spørgsmål handler om forskellen på afslibning og afhøvling, om en bestemt efterbehandling eller den bedste vedligeholdelse af dit gulv, så er vi de rigtige at spørge til råds.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg kompetente fagfolk

Hvis du søger et erfarent gulvfirma, der kan hjælpe med gulvafslibning i Sabro eller andre steder i Østjylland, så tøv ikke med at kontakte os. Vi garanterer, at vi kan levere varen, uanset om det er i privat- eller virksomhedsregi. Vi har kompetencerne til at udføre opgaver, der både er små og store.

Hos os får du gulvafslibning i bedste kvalitet til en gennemsigtig pris, der ikke ruinerer dig. Prisen fastsættes ud fra gulvets aktuelle tilstand og dine ønsker til det nye gulv. Du betaler kun for de ydelser du får, og du kan altid få et gratis tilbud, hvis du sender en mail eller giver os et kald.