• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Silkeborg

Savner du et flot trægulv?

Er dine trægulve grimme og slidte, så du længes efter det udseende, de engang havde? Hvad enten dit gulv har pletter, misfarvninger, ridser eller skrammer – eller blot er gammelt og falmet i farven – så er GKservice den rette partner til at skabe smukke trægulve, du igen kan få stor glæde af.

Hos GKservice tilbyder vi gulvafslibning i Silkeborg, der udføres af dygtige folk med mange års erfaring. Vi har en lang række af veludførte projekter bag os samt en masse glade kunder – med os på banen kan du regne med godt håndværk, der matcher dine ønsker og behov. Så skal vi hjælpe dig med dine gulve?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Du får mange fordele ved et samarbejde

GKservice er et dansk firma, der er specialister i gulvarbejde, som afhøvling og afslibning af trægulve. Vi har mere end 10 års erfaring fra branchen og har hjulpet kunder i alle ender af landet. Skal du have udført gulvafslibning i Silkeborg, kan vi helt sikkert også hjælpe dig, uanset om dine gulve er i en lejlighed, et parcelhus eller i virksomhedens kantine.

Når du indgår et samarbejde med os, får du mange fordele med oven i pakken – f.eks. disse:

  • Et skræddersyet tilbud til din opgave
  • Gulvydelser i høj kvalitet inkl. 3 års garanti
  • Stor erfaring med slibning af gulve
  • Dygtige folk, der bruger materialer i topkvalitet
  • Rådgivning, der tilpasses dine behov

Hos kan du være sikker på flere ting: vi går langt for vores kunder, vi yder god service og kompetent rådgivning, og du får det hele til yderst fornuftige priser. Det gælder, uanset om du skal have vores hjælp til en opgave i Silkeborg eller et andet sted i landet.

Få vejledning med stor værdi

Hos GKservice hjælper vi vores kunder igennem hele processen – fra start til slut. Ved du intet om trægulve og efterbehandling, så vejleder vi dig og sørger for, du får et solidt resultat til dine behov.

Du kan også få rådgivning, så du selv kan gøre noget for at bevare dine smukke, nyslebne gulves udseende og styrke. F.eks. kan vi hjælpe dig med guides, videoer og vejledning til rengøring af dine trægulve eller pleje, så de holder sig modstandsdygtige og slidstærke.

Uanset hvad du skal bruge vores hjælp til – rådgivning, vejledning eller udførelse af gulvslibningen – så har vi folk med de rette kompetencer til opgaven. Så kontakt os hør mere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud til dit behov

GKservice tilbyder gulvafslibning i Silkeborg, der matcher dine ønsker til gulvene. Vi sikrer dig et resultat, som du bliver ellevild med. Og for, at du får ekstra værdi med i din løsning, får du også tre års garanti på det udførte arbejde. Så er der endnu større tryghed, når du vælger os.

Det der kræves fra din side er, at du kontakter os, så vi kan vurdere din opgave. Herefter kan du få et gratis og helt uforpligtende tilbud på slibning af dine gulve. Så skal vi hjælpe dig videre, så du igen kan nyde synet af et smukt og stærkt trægulv?