• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Skive

Sådan får du flotte trægulve

Har du gamle og slidte trægulve i dit hjem, dit sommerhus eller i virksomheden, der trænger til fornyelse, så de igen kan se smukke og stærke ud? Eller er det pletter, misfarvninger, hakker eller ridser, der har fået dig til at overveje en gulvrenovering?

Hvad end grunden er, så er GKservice det rette valg til at løse din opgave. Vi har mere end 10 års erfaring med gulvafslibning og har hjulpet en række af private og erhvervskunder i hele landet. Skal du bruge gulvafslibning i Skive, er vi altså et stærkt valg, da vi har den rette ekspertise og erfaring til at sikre dig et flot og holdbart resultat. Så skal du have hjælp af vores dygtige folk?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvafslibning til gode priser

GKservice tilbyder gulvafslibning i Skive og resten af Jylland til konkurrencedygtige priser, der tager udgangspunkt i dine ønsker til dit gulv. Vi har hjulpet en masse mennesker rundt omkring i Danmark. Derfor ved vi, hvad der skal til for at skabe flotte resultater, hvor træets bedste egenskaber er tydelige for enhver.

Med os som din partner kan du se frem til en professionel tilgang til dig og dine gulve samt et stort fokus på dine behov. Vi gør nemlig, hvad vi kan for, at du får en skræddersyet løsning, der giver dig mest værdi for pengene. Men der er også andre fordele ved os:

  • 10+ års erfaring med slibning af gulve
  • Effektive gulvydelser inkl. 3 års garanti
  • Dygtige medarbejdere med professionelt udstyr
  • Rådgivning, der tilpasses dine behov
  • Et skræddersyet tilbud til din opgave

Ikke nok med, at vi tilbyder slibning og efterbehandling af trægulve, så kan vi også klare slibning af dine trapper, hvis de også trænger til fornyelse.

Dygtige folk med stor viden

Hos GKservice er du altid i kontakt med dygtige folk, uanset om det er over telefonen, eller når dine gulve skal slibes og efterbehandles.

Når vi hjælper vores kunder, er det ikke kun med at slibe deres gulve. Vores gulvfolk har stor viden på området og kan derfor også hjælpe dig med god og brugbar rådgivning. Det er nemlig også vigtigt, at du ved, hvad det efterfølgende kræver for at holde gulvene pæne og modstandsdygtige.

Til mange af vores opgaver dukker ofte spørgsmål op, som vi skal tage stilling til – men det er på den måde, at vi kan sikre dig en endnu bedre løsning. Vi svarer blandt andet på spørgsmål som disse:

  • Har gulvet brug for afhøvling, afslibning eller finslibning?
  • Hvilken efterbehandling passer til gulvene?
  • Hvordan rengør og vedligeholder jeg gulvene?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud til din opgave

HosGKservice kan du få gulvafslibning i Skive, der skræddersyes til dine ønsker og ikke koster alverden – selvom du får godt håndværk, så behøver det jo ikke ødelægge budgettet. Vi har mange erfarne gulvfolk, som kan hjælpe dig med din opgave.

Hvis du mangler professionel hjælp til dine gulve, så giv os et kald eller send en mail. Vi tager gerne en snak med dig om dine krav, ligesom vi også gerne sammensætter et skræddersyet tilbud med fokus på dine ønsker.