• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Skødstrup

Trænger dit trægulv til et friskt pust?

Trægulve er en af de absolut smukkeste gulvtyper, der findes. Desværre har trægulve det dog med at blive slidte med årene, hvorfor det ikke er unormalt med hakker, ridser og pletter. Er det tilfældet hos dig så frygt ej. Vi er eksperter indenfor gulvafslibning. Med andre ord får vores dygtige medarbejdere dit trægulv til at se ud som nyt!

Vi udfører slibning af gulve i hele landet. Derfor giver vi meget gerne et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Skødstrup. Vi har mere end 10 års erfaring, og du er endvidere sikret tre års garanti på alt det gulvarbejde, vi udfører her hos GKservice.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad professionelle om at slibe dit gulv

Med vores mange år i branchen kan vi med rette kalde os specialister indenfor gulvafslibning samt efterbehandling af gulve. Alle vores dygtige og dedikerede gulvfolk har flere års ekspertise bag sig, hvilket sikrer dig et fantastisk resultat. Vi udfører alt vores arbejde til perfektion. Derfor skal du ikke bekymre dig omkring kvaliteten af resultatet, hvis du vælger os til at håndtere en gulvafslibning i Skødstrup eller andre steder i Jylland.

Vores konkurrencedygtige priser på gulvafslibning samt skræddersyede og uforpligtende tilbud kommer alle vores kunder til gode. Derudover kan følgende væsentlige fordele ved at vælge GKservice nævnes:

  • Gulvarbejdet udført af os er af højeste kvalitet
  • Du får 3 års garanti på alt gulvarbejde, vi udfører
  • Du modtager et skræddersyet tilbud
  • Vi har mere end 10 års erfaring indenfor gulvbranchen
  • Vi udfører gulvservice på landsdækkende plan

Rådgivning er en selvfølge

Du sidder uden tvivl med en masse spørgsmål omkring efterbehandling af dine gulve, rengøringen og vedligeholdelsen. Måske har du også spørgsmål omkring, hvorvidt dit gulv har behov for afslibning, finslibning eller afhøvling.

For os hos GKservice er det vigtigt, at du som kunde føler, at du får det maksimale for dine penge. Derfor er vores priser yderst konkurrencedygtige. Derudover går vi meget op i at guide og rådgive dig om dine gulve.

Uanset hvilke spørgsmål, som du måtte sidde inde med, så er vores dygtige gulvfolk instrueret i at rådgive dig på bedst mulig vis. Vores service består naturligvis primært af at udføre et håndværk til perfektion. I vores optik er det dog vigtigt, at der er et sammenspil med vores kunder. Derfor er rådgivning en selvfølge her hos GKservice.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Modtag et uforpligtende tilbud

Vi vil hjertens gerne hjælpe dig med gulvafslibning i Skødstrup. Er du derfor interesseret i at få professionelle gulvfolk til at håndtere din gulvopgave, så bør du tage fat i os i dag. Udfyld formularen eller ring og modtag et uforpligtende og skræddersyet tilbud indenfor kort tid. Vores dedikerede gulvfolk sidder klar til at kigge nærmere på din gulvopgave.

Gulvafslibning skal udføres af professionelle. Ellers risikerer du, at resultatet ikke bliver som ønsket. Vi har ekspertisen og erfaringen til at udføre et stykke arbejde, der vil få dit trægulv til at se ud som nyt. Kontakt os i dag og få professionel hjælp til din gulvopgave i Skødstrup!