• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Søborg

Få et trægulv, der er så godt som nyt

Er dine trægulve slidte og medtagede? Så kan GKservice hjælpe. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning i Søborg og gør en dyd ud af at levere et professionelt stykke håndværk, som du kan være stolt af.

Vi er med i hele processen – fra den indledende rådgivning til den færdige efterbehandling af dine trægulve. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om noget. Vi tager os af det hele – ovenikøbet til en særdeles attraktiv pris.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvorfor vælge GKservice?

Det er et godt spørgsmål. Der er mange gulvfirmaer at vælge imellem, så hvis du ikke allerede har erfaring med en tidligere udbyder, kan det være svært at vælge én, som du kan stole på og føle dig tryg ved.

Vælger du GK Service behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt vi kan levere varen. Vi har nemlig over 10 års erfaring. Gennem tiden har vi slebet og behandlet hundredvis af gulve – endda med overvældende mange positive anmeldelser fra vores kunder. Derfor kan du føle dig tryg, når du vælger os til at slibe og behandle dine gulve.

Vi leverer et stykke arbejde i verdensklasse og efterlader dine gulve som var de nye. Vores dygtige gulvfolk kan deres arbejde til fingerspidserne og bistår gerne med professionel rådgivning. Så kort opsummeret er du dermed garanteret følgende, når du vælger GKservice:

  • Garanti for godt arbejde baseret på 10+ års erfaring
  • Kompetente gulvfolk med hænderne rigtig skruet på
  • Personlig og pålidelig rådgivning
  • Et firma med et godt ry og glade kunder

Professionel gulvafslibning i Søborg

Har du brug for professionel gulvafslibning i Søborg eller andre steder i Københavnsområdet, er GK Service det oplagt valg. Vi kører ud på hele Sjælland og leverer altid et flot resultat til den aftalte tid. Ja, vi er rent faktisk landsdækkende.

Er dine trægulve slidte og ridsede, sidder du dog sikkert med en masse spørgsmål. Hvad har du egentlig behov for? Gulvafslibning, gulvafhøvling eller finslibning? Og hvad med efterbehandling af dine trægulve? Skal de behandles med lud, lak eller olie?

Hos GK service besvarer vi alle dine spørgsmål og hjælper dig med at finde den bedste løsning til dine trægulve. Desuden deler vi gerne ud af vores gode råd, fx med hensyn til vedligeholdelse og rengøring, så du ikke er i tvivl om noget.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Bestil et uforpligtende tilbud i dag

Er du parat til at få gjort noget ved de gamle, slidte gulve? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder afslibning af gulve i hele Søborg og leverer et professionelt resultat til en konkurrencedygtig pris. Vi har det bedste udstyr, de bedste gulvfolk og er med fra start til slut.

Når du vælger GK service, kan du føle dig tryg ved arbejdets kvalitet. Vi tilbyder endda tre års garanti, så der ikke er noget at bekymre dig om. Med vores skræddersyede løsninger og kompetente rådgivning er du samtidig sikret et resultat, som matcher netop dine behov, så du kan få dine trægulve til at se ud præcis, som du ønsker. Så kontakt os i dag og få et godt tilbud snarest muligt.