• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Solrød

Gulvafslibning fra specialister

GKservice er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i renovering af gulve. Vi har mere end 10 års erfaring med gulvafslibning til private og erhvervskunder i hele landet.

Har du brug for gulvafslibning i Solrød, så dine gamle, slidte trægulve igen kan se ud som nye, så er det os, du skal have fat i. Vores erfaring og ekspertise er en kombination, der sikrer dig et flot, nyslebet trægulv. Og så er vores veludførte arbejde samtidig til konkurrencedygtige priser. Så skal du have hjælpe af vores dygtige gulvfolk?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få tryghed og sikkerhed med os

Hvis du ønsker at få udført gulvafslibning i Solrød eller i en anden by på Sjælland, så kan du være tryg ved at kontakte GKservice. Med mere end 10 års erfaring og mange glade kunder fra tidligere opgaver i hele Danmark får du den høje kvalitet, som du forventer det af et professionelt gulvfirma. Men der er også andre fordele ved os:

  • Gulvarbejde i allerhøjeste kvalitet
  • Professionelt udstyr og stærke materialer
  • Rådgivning til dit behov med stor værdi
  • Et skræddersyet tilbud inkl. 3 års garanti

Hos GKservice har vi dygtige folk med hundredvis af gulvopgaver bag sig. Vi har hjulpet med slibning og efterbehandling af trægulve i lejligheder, parcelhuse, sommerhuse, virksomheder og forsamlingshuse. Derfor har vi stor erfaring til at vide, at professionelle gulvfolk skaber de bedste resultater.

Få værdifuld rådgivning

Med GKservice får du den viden, du har brug for, så du kan få mest mulig glæde af dine gulve. Den ekspertise kommer af mere end 10 års erfaring og dygtige folk, der hele tiden holder sig skarpe inden for branchen og deres arbejdsområder.

Vi hjælper mange af vores kunder med svar på spørgsmål, som volder dem problemer og søvnløse nætter. I sidste ender hjælper vores viden dem til de rette beslutninger og større glæde af vores arbejde. Vi hjælper f.eks. med at svare på spørgsmål som disse:

  • Er det bedst med en afslibning eller afhøvling af gulvet?
  • Hvilken efterbehandling giver den mest slidstærke overflade?
  • Hvordan vedligeholder jeg bedst mit gulv?

Der kan være mange spørgsmål i før, under og efter en gulvafslibning. Men vi har den viden, der skal til for, at du kan føle dig tryg og sikker. Det er også derfor, mange af vores kunder anbefaler os til andre, som står i samme situation, som de har været i.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal vi hjælpe dig med dine gulve?

Skal din trægulve se flotte, sunde og stærke ud? Skal de fornyes til en god pris, der ikke ødelægger dit budget? Ønsker du tre års garanti på gulvarbejdet? Disse ting kan du få, hvis du kontakter GKservice, næste gang du skal have udført gulvafslibning i Solrød.

Vi har mere end 10 års erfaring og er derfor et stærkt valg til din opgave. Kontakter du os, fortæller vi gerne mere om, hvad vi kan byde ind med. Og du kan også få et gratis tilbud, der tilpasses til din specifikke opgave. For dine ønsker og behov skal matche det endelige arbejde – og det kan vi sørge for.