• +1500 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Tilst

Flot resultat udført af specialister

Et hjem er først fuldendt, når trægulvet kan kategoriseres som værende indbydende og flot. Det kan dog være svært at sætte disse ord på et trægulv, der efter mange års slid er nedslidt, falmet og måske endda ridset. Kan du nikke genkendende til dette, så vil vi på det kraftigste anbefale at få udført en omgang gulvafslibning.

Her hos GKservice har vi over 10 års erfaring med at få nedslidte trægulve til at se ud som nye. Vores dygtige medarbejdere er specialister indenfor gulvafslibning. Står du derfor på nuværende tidspunkt med behov for gulvafslibning i Tilst? Så indhent et uforpligtende tilbud i dag!

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionel gulvafslibning i hele landet

Hvis du har besluttet dig for, at dit gulv skal have en afslibning, så er det utroligt vigtigt, at du vælger et professionelt gulvfirma til at tage sig af opgaven. Du ønsker naturligvis ikke nogen halve løsninger.

Vælger du GKservice til at håndtere din gulvafslibning i Tilst, så vil du med ro i maven vide, at arbejdet vil udføres til perfektion. Vi udfører slibning af gulve i Tilst og resten af landet. Med andre ord er vi et landsdækkende gulvfirma, hvilket sikrer os det fornødne erfaringsgrundlag til at kunne kalde os selv eksperter.

  • Du får altid 3 års garanti på det gulvarbejde, vi udfører
  • Hos GKservice bruges der kun professionelt udstyr
  • Vi har 10+ års erfaring med gulvarbejde
  • Vores priser på gulvafslibning er yderst konkurrencedygtige
  • Du er sikret godt og veludført håndværk

God service er en selvfølge

Hos GKservice er vores serviceniveau ét af de aspekter, som vi tager allermest alvorligt. I vores optik skal alle vores kunder have så god en oplevelse, at de anbefaler os til andre i nærområdet. Derfor går vi meget op i, at alle vores gulvfolk er instrueret i at rådgive og vejlede dig.

Det er ganske normalt, at vores kunder har spørgsmål som disse:

  • Har gulvet behov for afhøvling, afslibning eller finslibning?
  • Skal gulvet efterbehandles – og hvis ja, hvordan?
  • Hvordan vedligeholdes gulvet på bedst mulig vis?

Alle disse spørgsmål får du naturligvis besvaret. Vælger du GKservice til gulvafslibning i Tilst, så vil du ikke kun få udført en perfekt gulvafslibning, du vil også blive klogere på alle de spørgsmål, som du måtte have til dine gulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Modtag et gratis tilbud på afslibning

Er du interesseret i at lade os håndtere din gulvopgave i Tilst? Så lad os sende dig et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i dag. Vores dygtige gulvfolk sidder klar til at kigge nærmere på din gulvopgave, så vi kan skræddersy et godt tilbud til dig. Vores priser på gulvservice er yderst konkurrencedygtige, og derudover er du hos os sikker på, at arbejdet vil blive udført til perfektion.

GKservice har mere end 10 års erfaring indenfor gulvarbejde. Efterspørger du derfor en professionel virksomhed til at give dit trægulv en kærlig hånd, så kontakt os i dag.