• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Tranbjerg

Vi er det professionelle valg

Har du på nuværende tidspunkt et trægulv, der efter mange års brug er blevet nedslidt, ridset og kedeligt at se på? Sådan skal det ikke være. Et trægulv skal være indbydende og sætte prikken over i’et i det rum, som gulvet er lagt i.

Her hos GKservice er vi eksperter i at få nedslidte og forfaldne trægulve til at skinne igen. Vi udfører gulvafslibning i hele Danmark, og vi har mere end 10 års erfaring med gulvarbejde.

Skal du have udført gulvafslibning i Tranbjerg, så er det vigtigt, at du vælger professionelle og specialiserede gulvfolk til at slibe dit gulv. Ellers risikerer du, at resultatet bliver skuffende. Her hos GKservice leverer vi altid til perfektion. Derfor kan vi også give 3 års garanti på alt det gulvarbejde, som vi udfører.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mere end 10 års erfaring

Vi er stolte af at kunne skilte med, at vi har mere end 10 års erfaring indenfor gulvarbejde såsom afslibning, afhøvling og efterbehandling. Med andre ord er vi dit sikre valg, hvad end du skal have foretaget gulvafslibning i Tranbjerg, eller du har brug for hjælp til lakbehandling af gulve.

GKservice leverer gulvarbejde til kunder i hele Danmark. Med andre ord er vi et landsdækkende firma. Det er en fordel for dig, da det sikrer dig, at vi har det rette erfaringsgrundlag til at varetage din gulvopgave. Herunder har vi nævnt nogle af de fordele, der er ved at vælge os til slibning af dine gulve:

  • Du får altid 3 års garanti på vores gulvarbejde
  • Vi har mere end 10 års erfaring med gulvafslibning
  • Vi gør kun brug af professionelt udstyr af højeste kvalitet
  • Alle tilbud bliver skræddersyet til de enkelte gulvopgaver
  • Vi kan varetage alle opgaver indenfor gulvafslibning

Vores dygtige gulvfolk har erfaringen til at kunne kalde sig specialister indenfor faget, og derfor er du i trygge hænder, hvis du vælger GKservice til afslibning af dine gulve. Skulle du være interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på afslibning i Tranbjerg, så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag.

Hos os er kunden i centrum

Vores levegrundlag er glade kunder. Derfor sætter vi her hos GKservice kunden i centrum. Vi går højt op i, at alle vores kunder føler, at der ydes en ekstraordinær god indsats. Det er blandt andet derfor, at alle vores dygtige gulvfolk er instrueret i at rådgive og vejlede vores kunder.

Hos os er det ganske alment at få gode tips og tricks til rengøring og vedligeholdelse af trægulve. Skulle du endvidere sidde inde med spørgsmål, så vil du altid kunne stille dem til os. Vi sidder klar til at være behjælpelige!

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad os give dig et tilbud i dag

Vi er yderst transparente i vores arbejde. Derfor skræddersyer vi altid tilbud ud fra den enkelte kundes behov. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Tranbjerg? Så kontakt os i dag. Vores dygtige gulvfolk sidder klar til at give dig en god pris!