• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Trige

Giv nyt liv til dit trægulv

Trægulve er et af de smukkeste gulvtyper, der findes. Vi er ikke et sekund i tvivl. Vi ved dog, at trægulve kan blive slidte efter mange års brug. Ridser, hakker og pletter er desværre ofte en naturlig selvfølge af mange års brug. Er du ejeren af et trægulv, der godt kunne trænge til at få pustet nyt liv i sig? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Her hos GKservice er vi specialister i at give trægulve nyt liv. Vi udfører gulvafslibning i hele Danmark, og vi har mere end 10 års erfaring med gulvarbejde. Mangler du derfor et professionelt firma, der kan varetage din gulvopgave, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Trige.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hos os er du i sikre hænder

Vi ved, hvor vigtigt det er, at håndværket, der leveres, er af absolut højeste kvalitet. Derfor leverer vi aldrig noget, der ikke er udført til punkt og prikke. Vi er sågar så sikre på vores arbejde, at vi giver 3 års garanti på alt gulvarbejde udført af os. Derfor er du i sikre hænder hos os.

Det er vigtigt, at du lader professionelle tage sig af din gulvafslibning i Trige. Det er den eneste måde, du kan være sikker på, at resultatet bliver som ønsket. Vi har herunder udpenslet nogle af de fordele, der er ved at vælge GKservice til at klare din opgave:

  • 10+ års erfaring med gulvafslibning og efterbehandling
  • Vi giver dig 3 års garanti på gulvarbejde udført af os
  • Vi bruger udelukkende professionelle maskiner og materialer
  • Vi er et landsdækkende firma – vi har derfor ekspertisen
  • Alle vores gulvfolk er dygtige, dedikerede og professionelle

Fantastisk service i højsædet

Vi er utroligt opmærksomme på, at vores serviceniveau skal være så højt som overhovedet muligt. Vi er af den klare overbevisning, at GKservice bliver danskernes foretrukne gulvfirma, hvis vi altid yder en service ud over det sædvanlige. Derfor kan du godt forvente, at der bliver taget godt om dig som kunde.

Vi gør en dyd ud af at rådgive vores kunder indenfor det felt, hvor vi er eksperter. Har du spørgsmål til dine trægulve, så står vores gulvfolk klar til at hjælpe dig på rette vej. Er du eksempelvis i tvivl om, hvorvidt dit gulv har brug for afslibning, finslibning eller afhøvling? Eller kunne du godt tænke dig at høre mere omkring mulighederne for efterbehandling af dit trægulv? Så tøv ikke med at spørge os. Det er alt sammen en del af den service, som vi giver vores kunder!

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad os give dig et uforpligtende tilbud

Her hos GKservice har vi nogle yderst konkurrencedygtige priser på afslibning. Derfor udregner vi med glæde et gratis og helt uforpligtende tilbud til dig, som du kan tage stilling til i ro og mag. Vores dygtige gulvfolk står klar til at udføre gulvafslibning i Trige, og vi glæder os til at vise dig, hvor flot et trægulv kan se ud efter professionel afslibning.