• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Viborg

Skal du have flotte trægulve?

GKservice er et dansk firma med ekspertise inden for slibning og efterbehandling af trægulve. Vi har mere end 10 års erfaring med renovering af gulve og tilbyder derfor gulvafslibning i Viborg og mange andre danske byer. Har du et gammelt, slidt eller grimt trægulv, der trænger til en kærlig hånd, kan vi klare opgaven, så du igen kan nyde synet af et flot gulv.

Alle vores kunder mødes af dygtige gulvfolk med stor erfaring fra faget. Det er din garanti for godt håndværk til gode priser, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Så får du større glæde af dine nyslebne gulve og mest værdi for pengene. Skal vi hjælpe dig med dine gulve?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi hjælper med professionelt gulvarbejde

GKservice tilbyder gulvarbejde til private og erhvervskunder i hele landet. Skal du bruge gulvafslibning i Viborg, har vi dygtige folk, der kan hjælpe dig. Udover slibning af gulve kan vi også tage os af trapper, terrasser og bordplader, så vi har ekspertise inden for flere områder.

Når du tager kontakt til os, gør vi meget ud af at forstå dine konkrete ønsker og behov. Det er nemlig med til at sikre dig den bedste løsning, der matcher dine krav. Men udover dette får du også glæde af mange andre fordele ved et samarbejde med os:

  • Over 10 års erfaring med slibning af trægulve
  • Erfarne gulvfolk med professionelt udstyr
  • Rådgivning, der skaber mere glæde
  • Skræddersyet tilbud med 3 års garanti
  • Større tryghed for godt håndværk

Hos GKservice kan du får gulvydelser i Viborg, men også i mange andre jyske byer. Vi har nemlig landsdækkende gulvservice med tre års garanti. Det skaber tryghed og sikkerhed for et godt resultat, uanset hvor i landet arbejdet skal udføres.

Rådgivning du kan bruge

GKservice er mere end blot dygtige gulvfolk, der sikrer dig godt håndværk. Vi gør også meget ud af, at du får rådgivning, som du rent faktisk kan bruge til noget. Jo mere viden du har om dine gulve, jo bedre kan du også passe på dem, så du får glæde af dem længere.

Når vi hjælper vores kunder, er det ofte med svar på spørgsmål som disse:

  • Skal mit gulv afhøvles, afslibes eller finslibes?
  • Hvilken efterbehandling passer til mine behov?
  • Skal jeg rengøre gulvene på en bestemt måde?

Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med en gulvrenonvering – heldigvis har vi svarene på dem. Så hold dig ikke tilbage, men spørg derimod løs, så vi kan sikre, at du træffer beslutninger på det bedste grundlag.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vil du have et godt tilbud?

Hos GKservice kan du få gulvafslibning i Viborg til konkurrencedygtige priser, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. For du skal selvfølgelig have ydelser, der giver dig de bedste resultater.

Har du brug for professionel rådgivning og gulvslibning, kan du få et gratis tilbud med fokus på, at du får et flot, stærkt og holdbart trægulv. Så kontakt os i dag og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at få nyslebne gulve.