• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Aalborg

10+ års erfaring med gulvarbejde

Er dine trægulve slidte efter mange års brug? Har gulvene fået store pletter eller skrammer, som ingen kan undgå at lægge mærke til? Eller trænger dit gulv og din bolig bare til en fornyelse? Uanset hvad grunden er til, at du vil gøre noget ved dine gulve, så er det vigtigt at vælge et gulvfirma med erfaring og ekspertise i netop afhøvling og afslibning af gulve.

GKservice udfører gulvafhøvling i Aalborg og resten af Danmark. Vi har mere end 10 års erfaring med at renovere trægulve og flotte resultater, der skaber stor glæde. Med hjælp fra vores dygtige gulvfolk får du garanti for veludført og holdbart arbejde. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du mangler professionel hjælp.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved GKservice

Hos GKservice gør vi meget for at få glade kunder. Vi har mere end 10 års erfaring fra gulvbranchen, så vi ved, hvad der skal til for at yde et godt stykke arbejde, der matcher kundernes ønsker og behov.

Indgår du et samarbejde med os i forbindelse med din gulvopgave, er det ikke kun vores erfaring, du vil få glæde af:

  • Gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
  • Professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet
  • Kompetent rådgivning til dine behov

Har du brug for gulvafhøvling i Aalborg eller andre byer i Jylland, har vi lokale afdelinger med erfarne gulvmænd, der kan hjælpe. Derfor kan du være sikker på, at dine gulve er i de bedste og mest kompetente hænder. Og du får det hele til gode priser, der ikke ødelægger dit budget.

Godt håndværk til dit behov

Bor du i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, kan du være sikker på godt håndværk fra GKservices gulvfolk. Men udover selve gulvarbejdet får du også mere med i pakken, når du vælger at bruge os til at afhøvle dine gulve.

God rådgivning, som du rent faktisk kan bruge til noget, står også højt på vores dagsorden. Hvis du har spørgsmål til din opgave, har vi ekspertisen til at give dig gode råd og vejledning, f.eks.:

  • Behov for afhøvling, afslibning eller finslibning
  • Valg af efterbehandling til dine trægulve
  • Gode råd til rengøring og vedligeholdelse

Vores dygtige folk har stor viden inden for renovering af gulve. Det er din sikkerhed, når du lader os stå for arbejdet. Og i sidste ender giver det dig mere værdi for pengene.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få flotte, slidstærke trægulve

Har du besluttet dig for, at dine trægulve trænger til en kærlig hånd? Er svaret ja, synes vi, du skal give os et kald. Vi vil gerne fortælle dig mere om, hvordan vi kan sikre dig trægulve, der er flotte og slidstærke, så du igen kan få stor glæde af dem.

Så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med gulvafhøvling i Aalborg eller andre steder i det nordjyske. I første omgang kan du få et gratis tilbud på din opgave, som naturligvis tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. For du skal ikke betale for mere, end du får.